Albert Ramos supera la primera ronda a Wimbledon

Ha derrotat el canadenc Pospisil en quatre sets i ara es trobarà amb el serbi Troicki

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas ha superat la primera ronda del torneig de Wimbledon en derrotar en quatre sets el canadenc Savek Pospisil, en un matx que ha durat prop de dues hores i mitja.

Albert Ramos Quito

Ja es preveia que seria un matx igualat, ja que els dos tennistes estan en posicions molt properes del rànquing (Ramos és el 36è i Pospisil el 44è), però hi havia la inquietud de veure com respondria el mataroní sobre una superfície que no és pas la seva ideal, davant d'un jugador molt potent i que té en el seu palmarès un títol en dobles fent parella amb el nord-americà Jack Sock en aquest torneig londinenc l'any 2014. 

Però Ramos ha demostrat estar en un gran moment i que cada vegada és més solvent, com ho deixen clar els 10 punts de break que ha salvat, mentre que ha aprofitat els tres dels que ha disposat al llarg del partit. I també ha estat molt segur amb el seu primer servei (91 de 131).

Ha començat guanyant el primer set (6-4) amb un "break" al tercer joc. Després s'ha vist superat al segon (3-6), però en els dos últims ha tornat a aprofitar els dos punts de break dels que ha disposat per guanyar-los per 6-3 i 6-4, sense que el potencial del canadenc, amb 55 punts guanyadors (34 a la xarxa) per 29 de Ramos, li servís de res.

Les dades del partit

D'aquesta manera el mataroní supera la primera ronda a Wimbledon per segona vegada, tal com havia fet la temporada passada en què va derrotar l'uzbek Denis Istomin, abans de caure a la segona ronda davant el francès Tsonga.

Aquest any a la segona ronda es trobarà amb el serbi Viktor Troicki, cap de sèrie número 25 del torneig i número 27 del rànquing mundial, que a primera ronda ha derrotat el francès Lamasine en tres sets.

Els quadres de Wimbledon