Albert Ramos diu adéu a Roland Garros amb el cap ben alt

L'ha hagut de fer fora el vigent campió, el suís Stan Wawrinka, número 4 del món

160601Te_Ramosadeu

Avui dimecres 1 de juny ha estat un gran dia per al tennista mataroní Albert Ramos Viñolas ja que ha disputat per primera vegada uns quarts de final d'un torneig de Grand Slam, a la Suzanne-Lenglen Court de Roland Garros a París.
Ha perdut i ha dit adéu al torneig, però ho fa amb una enorme satisfacció, després d'haver derrotat quatre grans rivals abans de caure ni més ni menys que davant el vigent campió el suís Stan Wawrinka, que és el cap de sèrie número 3 i el número 4 del rànquing mundial, i un dels millors jugadors del món sobre terra batuda.

160601Te_RamosWar2

El partit no ha començat bé. El suís molt concentrat de seguida ha fet un break i s'ha emportat el primer set per 6-2, després de fer-ne un altre i mantenir el seu servei. L'Albert Ramos no trobava la manera de poder col·locar bé els seus cops i crear problemes al suís, beneficiat perquè la pluja del darrers dies havia fet que la pista estigués molt pesada, i en el segon set ha guanyat clarament per 6-1 amb una gran demostració de potència en els seus cops, com ho demostren els seus 49 cops guanyadors per només 10 del mataroní.

160601Te_ranostiebreak

Quan ja tot semblava perdut, i en el tercer perdia per 3-1, el mataroní ha començat a jugar més tranquil, i ha arribat a forçar el "tie-break" en el qual Ramos ha arribat a tenir una pilota de set, però finalment se l'ha emportat Wawrinka guanyant el "tie-break" per 9-7, per tancar el partit en tres sets (6-2, 6-1 i 7-6).

Les dades estadístiques del partit

160601Te_RamosWawr