Ramos per primera vegada entre els 32 millors de Roland Garros

Ha superat a la segona ronda l'argentí Trungelliti en tres sets

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas (número 55 del rànquing mundial) ha superat la segona ronda del prestigiós torneig de Roland Garros a París i ja està entre els 32 millors del torneig.
Després d'haver derrotat en primera ronda l'argentí Zeballos, avui ha derrotat un altre argentí, Marco Trungelliti, que tot i estar en el lloc 166 del rànquing mundial havia donat la gran sorpresa a la primera ronda eliminat el croat Cilic, cap de sèrie número 10.

Per primera vegada a la ronda de 32

És aquesta la primera vegada que Albert Ramos supera la segona ronda a Roland Garros. En les seves dues primeres participacions havia arribat a la segona, superant Pedro Clar- Roselló i caient davant Oliver Patience (2010), superant Javier Martí i caient davant Robin Solderling (2011). Després havia caigut sempre a la primera ronda, davant Benoit Paire (2012), Jerzy Janowicz (2013), Alexander Dolgopolov (2014) i Pablo Andújar (2015).

Albert Ramos Quito

Albert Ramos ha estat superior i ha guanyat en tres sets (6-3, 6-4, 7-5) i ara a la segona ronda s'haurà d'enfrontar amb l'estatunidenc Jack Sock que és el número 25 del món i cap de sèrie número 23. A veure si el mataroní pot donar la sorpresa i plantar-se a vuitens de final.

Dades del partit de la segona ronda