Ramos fa un gran partit, però perd davant Tsonga

El mataroní ha plantat cara al número 7 del món a la segona ronda del Torneig de Madrid

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas ha fet un grandíssim partit a la segona ronda del Torneig ATP Màsters-1000 de Madrid davant el cap de sèrie número 7 i també número 7 del món, el francès Jo-Wilfried Tsonga. Però ha acabat perdent en tres sets, després d'un llarg partit, jugat a la pista Manolo Santana de la Caja Mágica, que ha durat quasi tres hores i s'ha allargat fins passada la una de la matinada.

160429Te_RamosIstanbul

El primer set se l'ha emportat el francès al "tie-break", i el segon semblava anar pel mateix camí però Albert Ramos ha trencat el servei del francès en el 12è joc per guanyar el set per 7-5. A l'inici del tercer, Ramos ha perdut una mica la concentració i amb ella el servei de seguida i Tsonga ha anat aplicant el seu poderós servei i arriscant molt en els seus cops (ha doblat al mataroní en cops guanyadors i també en errors no forçats) ha mantingut el seu servei per acabar guanyant 6-4.

Per comprovar la igualtat del partit només cal observar que Tsonga ha guanyat 115 punts i l'Albert Ramos n'ha guanyat 113.

Les dades del partit contra Tsonga

A la primera ronda el mataroní havia superat el també francès Jerome Chardy (número 33 del món) per 6-4 i 6-3, en un partit on l'Albert Ramos va aconseguir tres breaks, per un del seu rival, i va guanyar el 56% dels punts del partit.

Les dades del partit contra Chardy