Pol Sànchez semifinalista en el campionat català cadet de tennis

El mataroní, que és de primer any, la temporada passada va ser el número 2 del rànquing infantil

El jove tennista mataroní Pol Sànchez Viñas (Club Tennis Mataró) va arribar a semifinals al recent Campionat de Catalunya de la categoria cadet disputat a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà, perdent davant el burgalès Nicolàs Àlvarez, que competeix amb llicència catalana, que és l'actual campió d'Espanya infantil, i que va acabar sent el campió català cadet 2016.

160331Te-PolSànchez

En Pol Sànchez va acabar l'any 2015 situat en el número 2 del rànquing català infantil i va formar part de l'equip del Club Tennis Mataró que es va proclamar campió de Catalunya a la màxima categoria derrotant el RCT Barcelona a la final.
I també l'any passat va quedar finalista individual al tennis Europe sots-14 disputat a Luxemburg.

S'ha de dir que en Pol és fill de Jesús Sánchez, que havia estat director tècnic del Club Tennis Mataró, en l'època dels Jordi Burillo, Jesús Alonso, etc... en què el club va arribar a disputar la Copa d'Europa de clubs, arribant a les semifinals.