Albert Ramos frega una altra gesta però cau amb Tsonga

El mataroní ha tingut pilota de partit però ha acabat cedint davant el francès (15è del món)

El tennista mataroní Albert Ramos ha caigut davant Jo Wilfred Tsonga (15è al rànquing ATP) en la tercera ronda de l'Open Màsters 1000 de Xangai. Despés de superar Federer en segona ronda, Ramos-Viñolas ha lluitat de valent contra el potent tennista francès, però ha cedit en tres sets en un partit que ha durat gairebé tres hores. 

Albert Ramos ha començat molt el partit molt fort, guanyant el primer set 7-6 (7-5 al tie break). Al segon set ho tenia tot de cara, però tot i tenir pilota de partit amb 5-4 al marcador, ha acabat cedint per 5-7. En el tercer i decisiu set, Tsonga l'ha superat per 4-6.

Albert Ramos Shangai

Un triomf històric

El triomf en segona ronda de Ramos davant Federer és equiparable, per projecció a nivell mundial, al que un altre tennista mataroní, en Jordi Burillo, va aconseguir l'any 1992 quan va derrotar Boris Becker en el Trofeu Comte de Godó, quan l'alemany també era el número 3 del rànquing ATP. És el primer triomf d'un català davant el colós suís des que Tommy Robredo el va derrotar l'any 2013 a l'obert dels Estats Units.