El CN Mataró Quadis guanya el seu botxí de la primera volta

LA ZUBIA GRANADA 1 - 4 CN MATARÓ QUADIS

L’equip del Centre Natació Mataró, a falta de dues jornades per acabar la Superdivisió femenina, continua amb les seves esperances d’aconseguir el títol estatal intactes, després de derrotar l’equip granadí de La Zubia, que a la primera volta va ser el botxí de l’equip mataroní derrotant-lo a la nostra ciutat.

Gàlia Dvorak es revenja de l’Estatal
El matx va començar amb victòria de Wu Xue sobre Ana Maria Rojas per 0-3 i després Gàlia Dvorak es va revenjar de la seva derrota a la final del Campionat d’Espanya davant Sara Ramírez, derrotant-la per 2-3. En el tercer individual Natalya Prosvirnina no va poder amb Yang Fan que la va superar per 3-0.
En el doble Gàlia i Wu Xue es van imposar per 1-3 a Sara Ramírez i Yang Fan donant un pas decisiu cap al triomf, que va sentenciar Wu Xue superant Sara Ramírez per 2-3.

Resultats: La Zubia- CN MATARÓ 1-4; La Selva- Collosa Valladolid 4-2; Ripollet- Calella 1-4; Vic- Collosa Valladolid 4-1; Ripollet- Vic 1-4. Classificació: Cartagena i CN MATARÓ 28; Calella 26; Vic, La Zubia, Dama d’Elx i La Selva 16; Valladolid 12; Dos de Mayo 4 i Ripollet 2.
Propera jornada: Aquest cap de setmana, en el qual el Centre Natació Mataró descansa es juguen els partits Elx- La Zubia, Collosa Valladolid, Vic- Cartagena, La Selva- Calella i Dos de Mayo- Elx. Veurem si les del Vic poden donar la sorpresa davant del Cartagena...

El títol es decidirà el cap de setmana del 6 i 7 de maig en el qual les jugadores del Centre Natació Mataró aniran a terres murcianes i alacantines per enfrontar-se al Cartagena i al Dama d’Elx per aquest ordre.

El femení B baixa
En partit de la Divisió d’Honor Femenina, l’equip B del CN Mataró va derrotar per 4-0 el TM Defensa de Palma amb victòries individuals d’Anna Grau, Maria Serres i Júlia Bosch i també del doble. Aquesta victòria no ha evitat el descens a 1a Estatal. L’equip masculí del CN Mataró Quadis va derrotar per 4-1 el Vilafranca en partit de la Primera Divisió Estatal, amb victòries d’Óscar Campos (2), Pau Nolis i el doble. Va completar l’equip Toni Prados.

Classificació i resultats de la Superdivisió Femenina de Tennis Taula