Catalunya-Escòcia a Mataró

El combinat català estarà encapçalat per la mataronina Gàlia Dvorak

La selecció femenina catalana de tennis taula disputarà, el proper dimarts 4 d’abril, un partit internacional davant la selecció d’Escòcia al poliesportiu del CN Mataró. L’equip català, dirigit per Peter Engel, estarà format per la mataronina Gàlia Dvorak, Sara Ramírez (Promociones Chinchilla la Zúbia), Anna Badosa (La Selva FDC) i Jéssica Hernández (Blue Hills Calella). El combinat català parteix com el favorit davant una jove selecció que intentarà donar la sorpresa. La cita, diamarts a 2/4 de vuit.

“Les noies són bones i guanyaran”, així de convençut s’ha mostrat en la presentació del partit el president de la Federació Catalana de Tennis Taula, Jordi Prat, acompanyat pel president del CN Mataró, Josep Masriera i pel president del Patronat Municipal d’Esports, Ivan Pera. Tots tres esperen que la convocatòria sigui un èxit, tot desitjant una bona resposta del públic mataroní. L’elecció d’Escòcia ve determinada per la necessitat “d’establir lligams amb nacions sense estat, amb drets històric com nosaltres”, ha explicat Prat, qui ha lamentat que Catalunya encara no sigui reconeguda per la federació internacional.

Catalunya ha jugat en els últims anys contra les seleccions de Suïssa (2004) i de França (2005), partits que van guanyar per 5-0 i 3-2. El partit es podrà veure seguir en directe per la xarxa de televisions locals i el proper dissabte en diferit pel Canal 33.

El combinat català estarà encapçalat per la mataronina Gàlia Dvorak