El Quadis CNM de tennis taula guanya tres partits en un cap de setmana

El desplaçament per terres castellanes i del nord va ser molt profitós

Tennis Taula Quadis CNM - Badalona

L'equip del Quadis CN Mataró de tennis taula, després de la derrota patida a casa davant del líder en la jornada anterior a casa, tenia un cap de setmana intens, amb gira per terres castellanes i càntabres. Ha estat un desplaçament molt profitós perquè l'equip de Flora Khassanova va aconseguir tres victòries i per tant sis punts que el situen en el segon lloc, només per darrere de l'Irun B.

L'equip mataroní va començar guanyant el dissabte al matí a Valladolid per 0-6, amb dues victòries per a cada un dels tres jugadors (Arnau Pons, Xavier Peral i Yordi Jason Ramos). Després a les 18 hores ja estaven a Burgos on van aconseguir el triomf per 2-4, amb dos punts de Xavier Peral i un de cada un dels altres dos jugadors, amb triomf d'Arnau Pons en el sisè partit evitant anar al desempat dels dobles.
Finalment el diumenge al matí van jugar, i van guanyar per 2-4, a Torrelavega, ara amb dos victòria de Yordi Jason Ramos i un dels altres dos, amb victòria algtra vegada d'Arnau Pons per evitar el desempat.

La classificació, que és una mica un desgavell perquè els equips tenen entre 3 i 6 partits jugats, està així: Irún B 12 (en 6), QUADIS CNM 10 (en 6), Olot 8 (en 6), CN Sabadell 6 (en 4), Errenteria 6 (en 5), Borges B 4 (en 3), Badalona 4 (en 5), Burgos 2 (en 3), Peñaskal i Torrelavega 2 (en 6), L'Escala i Vasa Arroyo 0 (en 3).
El proper partit del Quadis ja no serà fins el 17 de novembre a l'Escala.