El Quadis de tennis taula tercer de Catalunya per equips

Xavier Peral va quedar subcampió absolut i junt amb Yordi Jason Ramos també va quedar segon en dobles

Els passats dies 25 i 26 de març es va disputar a Calella el campionat de Catalunya de Tennis Taula amb important representació del Centre Natació Mataró, que va pujar tres vegades al podi.

L'equip masculí del Quadis va obtenir el tercer lloc absolut després que els nostres palistes juguessin un bon campionat, quedant primers en la fase de grups i després caient a semifinals davant l'Escala per 0-3 i superant el Borges B en el partit pel tercer i quart lloc per 3-2. L'equip el formaven Yordi Jason, Toni Prados i Xavier Peral, tots tres formats a la pedrera del Centre.

160329TT_Equipodi

A més a més, en la categoria individual, Xavier Peral es va classificar en segon lloc caient només derrotat a la final contra l'Oriol Monzó del Borges per 1-3. Abans havia derrotat Brugada (Falcons), Barreneche (Sant Cugat), el seu company de club Pau Nolis, i Casado (Igualada). Toni Prados va caure a 1/8 de final davant Andrade (Borges) i Yordi Jason Ramos a 1/16 de final davant Ivan Martínez del Vilablareix.

Mataro-El Alamo

En dobles, el mateix Xavier Peral fent parella amb Yordi Jason va quedar també en una gran segona posició perdent la final davant Monzó i Martínez per 1-3. Abans havien guanyat a González/ Latorre (Borges), a Mallorquí/ Martínez (Calella) i Alegret/ Rodríguez (Nàstic). Prados i Nolis van caure a 1/8 de final.

En la categoria de dobles femení, la parella formada per la Cati Zamorano i la Júlia Higuera es van classificar en tercera posició caient en semifinals davant Ballester/ Biscarri.
I en individuals Cati Zamorano va arribar fins a 1/4 de final caient davant Alba Fernàndez del Calella.