El Quadis torna amb triomf i una derrota de la seva gira atlàntica

El femení del CN Mataró va perdre inesperadament davant l’Arteal de Santiago (2-4) i va guanyar amb facilitat a l’Avilés (0-4)

Mataro-CalellaEl passat cap de setmana el CN Mataró Quadis va estar de gira pel Nord d’Espanya per disputar dos partits de la Superdivisió Femenina de tennis taula. Dissabte les mataronines, segones a la classificació, van perdre, contra tot pronòstic, davant l’Arteal de Santiago, vuitè classificat. El Quadis es va avançar 0-2 amb les victòries de Bakhtina i Dvorak, però les gallegues amb una Roxana Mihaela en estat de gràcia, van guanyar els quatre punts següents i es van emportar el triomf.

L’endemà el Quadis no va tenir problemes per superar 0-4 l’Avilés, en un matx on el conjunt mataroní no va cedir cap set dels quatre partits jugats davant el penúltim classificat de la Superdivisió Femenina. Tot i la derrota a Galícia, el conjunt mataroní continua segon a la classificació, però amb un partit més que el Balaguer que és tercer i que si guanya el matx que té pendent empatarà a punts amb el CN Mataró.

ARTEAL SANTIAGO - CN MATARÓ QUADIS 2-4

Melinda Ciurcui - Svetlana Bakhtina 0-3
Raquel Bonilla - Gàlia Dovorak 1-3
Roxana Mihaela - Paula Bueno 3-1
Bonilla/Mihaela - Bakhtina/Dvorak 3-0
Melinda Ciurcui - Gàlia Dvorak 3-2
Roxana Mihaela - Svetlana Bakhtina 3-0

TM AVILÉS - CN MATARÓ QUADIS 0-4

Alba Rodríguez - Svetlana Bakhtina 0-3
Miriam Martínez - Gàlia Dvorak 3-0
Noemi López - Paula Bueno 0-3
Rodríguez/López - Bakhtina/Dvorak 0-3