Debut amb diferent signe per als dos equips de tennis taula

El masculí del CN Mataró ha superat l'Escala a casa, però el femení ha caigut derrotat a Balaguer

Xavier Peral

Avui començava la competició al màxim nivell estatal de tennis taula, la Superdivisió, amb presència mataronina tant a la categoria masculina com a la femenina, i els dos equips del Centre Natació Mataró Quadis han tingut el mateix resultat de 4-1, però de signe ben diferent ja que ha significat la victòria dels nois a casa, però la derrota de les noies a fora.

El masculí supera l'Escala

L'equip masculí s'ha desfet amb certa claredat d'un dels altres equips catalans de la màxima categoria, L'Escala, en un partit que s'ha obert amb victòria de Xavier Peral sobre Marc Clotet (3-2), ha continuat amb un altre triomf local de Joan Moregó sobre Ferran Brugada (3-0) i el nou fitxatge Dani Torres ha ampliat al marcador fins al 3-0 superant Ramon Mampel (3-1). Després Xavier Peral ha caigut davant Ferran Brugada (1-3), però Dani Torres ha sentenciat el matx derrotant Marc Clotet (3-0).

Xavier Peral

Bon inici de l'equip mataroní que intentarà millorar el sisè lloc aconseguit la temporada passada.

El femení perd a Balaguer

En canvi l'equip femení ha caigut derrotat una mica sorprenentment a Balaguer, i a més per un contundent 4-1. I això que Gàlia Dvorak havia donat avantatge en el primer partit davant Gemma Lladosa (0-3). Però a partir d'aquí ha estat un festival de les dues xineses de l'equip de la Noguera, primer Tintgting Wang ha derrotat Liu Chang (3-0), i després Yanlan Li ha derrotat Paula Bueno (3-0) i en el partit clau, el doble, les dues xineses han superat Gàlia i Liu Chang per 3-1. Tingting Wang, una de les millors jugadores de la lliga, ha sentenciat el matx derrotant Gàlia Dvorak per 3-1.

Tocarà reaccionar aviat si es vol intentar repetir, com a mínim, el tercer lloc de la temporada passada.