Un d'aquests bons moments de l'esport

El van viure quatre atletes màsters del GA Lluïsos a Linares

Esports 2013/2019, GA Llluïsos Cros ClubsLa foto superior és dels Campionats d'Espanya de cros per clubs. No és l'equip campió d'Espanya, però és un que té molt de mèrit, pel que van fer les seves components.
En el món de l'esport i evidentment en els mitjans, solem tendir a parlar dels més destacats, dels que queden primers a les curses, dels que guanyen molts partits, dels que tenen èxits... i ens oblidem dels que arriben més endarrerits o dels que en guanyen pocs o cap.

Però els que fa anys que estem ficats en aquest món, sabem que aquests últims també poden viure bons moments en l'esport, i un d'ells el van gaudir la Xantal Oller, l'Àngela Pareja, l'Imma Gómez i l'Ana Esther Fidalgo, i el seu entrenador Prudencio Pérez.

Elles fa un mes van anar al campionats de Catalunya. Tot i ser atletes màsters, al voltant dels cinquanta, un amunt, un avall, van completar la cursa, i van classificar l'equip del GA Lluïsos per als campionats estatals absoluts.

A Linares, on van tenir lloc, si una atleta era doblada, se la retirava de la cursa i no podia acabar. Quan la primera classificada, estava a punt d'arribar a la meta i doblar a tres d'elles, la gent del públic les va començar a animar perquè això no passés i poguessin acabar la cursa. I ho van aconseguir, omplint-se de satisfacció per l'esforç realitzat. I ho va reconèixer Trihas Gebre, la guanyadora, que va posar amb elles ben satisfetes, en un moment emotiu.