De moment dos títols d'hivern

CE Mataró i UD Molinos dominen la 2a i 3a Catalana a mitja lliga

Futbol CE Mataró - Sant Pol

Ha estat un bon cap de setmana per a l'esport de la nostra ciutat i sobretot per a la majoria d'esports en què es tracta de ficar la pilota dintre d'una porteria. Els dos equips d'handbol del Joventut van obtenir victòries de gran prestigi, en el cas dels nois superant el segon classificat i tancant la 1a volta en quart lloc.

També ho han fet els dos equips de waterpolo del Centre Natació Mataró, amb victòria espectacular del Quadis a la piscina Sant Jordi rebent només dos gols del Catalunya. El Futsal també va sumar els tres punts fora de casa en la 2a Divisió B i s'enfila al tercer lloc de la taula. I finalment el Club Hoquei Mataró, tot i no poder guanyar el derbi maresmenc, va mantenir la imbatibilitat i el lideratge de l'OK Lliga Plata amb un confortable avantatge.

Però cal destacar especialment el bon moment que viu el futbol local, amb dos equips que aquest cap de setmana s'han proclamat campions d'hivern, en arribar en primer lloc al final de la primera volta.

L'equip groc-i-negre del CE Mataró iniciava el seu "exili" al Camí del Mig. Ja estan en marxa les obres de remodelació de la gespa del Municipal del Centenari i hi havia certs dubtes respecte al que podria passar amb el canvi d'ubicació dels seus partits com a local. Però l'equip va esvair els dubtes i, en un terreny de joc molt semblant al seu habitual i amb notable assistència de públic, va guanyar el derbi maresmenc proclamant-se campió d'hivern, tal com havia passat fa tres temporades quan va pujar a 1a. Esperem que es pugui repetir la història, tot i que el Turó Peira, el segon classificat està enganxat i no cedeix.

El mateix diumenge en el derbi local entre els dos primers de 3a Catalana en disputa també pel títol d'hivern hi va haver una forta sorpresa. No pel guanyador, sinó per la diferència amb la qual el Molinos es va imposar al Cirera. L'equip blanc-i-blau per primera vegada en la seva història de més de mig segle es postula com a clar candidat a l'ascens a 2a.