Il·lusionem-nos amb l'esport de casa

Tenim una bona colla d'equips que acaben l'any molt ben situats

Futbol CE Mataró - Parc

Està a punt d'acabar l'any 2018, i com sempre les competicions esportives s'aturen. Això permet fer un primer balanç de la situació després dels tres mesos de competició. Podem dir que aquest balanç és francament bo, ja que la majoria dels equips de la ciutat han fet una primera part de campionat molt bo.

Potser aquest any l'equip més emblemàtic dels darrers temps, La Sirena, està per sota del que havia fet, però hem d'esperar la seva reacció. Però el Quadis, tant de waterpolo com de tennis taula, el Futsal Aliança, els dos equips del Joventut d'handbol, el femení de l'Advisoria o els dos equips de lliga EBA estan tenint una trajectòria magnífica.
Però dos casos destaquen especialment per la seva arrencada.

Un és l'equip del CE Mataró de futbol, que és líder de 2a Catalana després d'haver fet també un dels millors inicis de la llarga història de l'entitat, ja centenària. En les 16 jornades disputades, a només una de finalitzar la primera volta, només ha perdut dos partits, cosa que només havia pogut fer millor en la temporada 1979-80.

Evidentment l'altre equip que s'ha de destacar especialment és el del Club Hoquei Mataró, líder destacat de l'OK Lliga Plata. Encara imbatut, només ha cedit dos empats en les deu jornades disputades i ja porta vuit punts d'avantatge sobre l'equip que marca la línia d'ascens a l'OK Lliga. Aquest inici dels d'Albert Larrea significa un dels millors de tota la història del club, només superat pel de la temporada 2002-03 quan es van guanyar els 10 primers partits. A més, l'ambient que es viu al pavelló Jaume Parera en els seus partits és magnífic gràcies a un Front Mataroní que és un exemple de com es pot gaudir veient l'esport de casa nostra.
Deixem la "tele" i il·lusionem-nos amb el que tenim a casa!