Paciència amb La Sirena

S'ha de tenir confiança en el nou projecte que s'engega

Esports 2017/2018, la sirena cn mataro

En els darrers anys el principal referent en l'àmbit d'equips de la nostra ciutat ha estat indiscutiblement La Sirena CN Mataró. Un títol europeu, un títol de Copa del Rei i jugar una Final Four de la Champions no són coses gens fàcils d'aconseguir i les "sirenes" ho han fet.

Sense Laura López, Roser Tarragó i Ona Meseguer, i amb canvis d'estrangeres, l'equip del Centre Natació l'any passat no va arribar fins a cotes tan altes. Fins i tot es va veure desplaçat del segon lloc català i estatal pel CN Sant Andreu, i va quedar una mica més lluny del CN Sabadell.

Així va arribar el moment de donar per tancada una etapa, la de Florin Bonca al capdavant de l'equip, amb el qual es van assolir tots aquells èxits. La direcció tècnica del Centre Natació Mataró va decidir fer una aposta, possiblement arriscada, que ha estat confiar la direcció de l'equip a Marina Zablith, jugadora brasilera que ha format part de la plantilla i que ara serà l'entrenadora d'algunes de les que han estat les seves companyes durant les dues darreres temporades.

Ella ha estat capitana de la selecció brasilera, ha portat equips de base, però ara afronta la seva primera experiència com a tècnic d'un equip d'alt nivell. Tindrà com a ajudant Pau Cardenal, que fa d'enllaç entre els dos projectes, un de passat ben exitós i un de nou que està per veure i amb el qual s'haurà de tenir una mica de paciència abans de tenir resultats.

El director tècnic, Beto Fernàndez, ens deia que les noies estan treballant molt bé i que els primers resultats, una mica decebedors, no han de condicionar el treball. Els objectius importants encara queden lluny i quan vinguin les dues americanes, puntals de la selecció dels Estats Units en dues posicions clau com la porteria i la boia, l'equip haurà de fer una passa de gegant. Per tant, sense pressa, toca anar construint i de ben segur que els bons resultats aniran arribant.