Meritòria temporada del Quadis

Destaquem la feina d'un equip que té 9 jugadors de la pedrera

180324Wa_canoeQuadisEn el passat cap de setmana tota l'atenció estava centrada en l'actuació de l'equip de La Sirena CN Mataró en la Final-4 de la Copa LEN. Els va pesar la pressió en el primer partit de semifinals del divendres, però van millorar sensiblement el dissabte davant el Padova, per acabar obtenint un bronze, un tercer lloc, que significa el setè equip europeu absolut, que està molt bé després de la renovació de l'equip.
Però això potser ha eclipsat una mica un altre detall molt destacable del cap de setmana, com ha estat la classificació de l'equip masculí, del Quadis, per a les competicions europees de la temporada vinent.

En efecte l'equip del Centre podrà jugar novament l'Eurocup, equivalent de la Copa LEN femenina. Però és un torneig que en l'apartat masculí té molt més recorregut que en el femení, on es redueix a la Final Four, on arriben les quatre eliminades dels quarts de final de l'Eurolliga. Aquesta temporada el Quadis ja hi va tenir una gran actuació. Va superar la primera fase i va estar ben a punt d'entrar a quarts de final en la segona ronda jugada a Budapest.

I això ha vingut acompanyat d'una gran actuació en la Divisió d'Honor a nivell estatal, on el passat dissabte va assegurar el cinquè lloc, que li permetrà jugar la temporada vinent altra vegada l'Eurocup. Sota la direcció d'un tècnic de la casa com és Beto Fernàndez, s'ha assolit amb la satisfacció que dóna fer-ho amb un equip on hi ha 9 jugadors formats a la pedrera, entre ells 2 sèniors de 1r any i 3 juvenils. Demostrant així el bon treball que s'està fent al club a la base.

Una cosa ben diferent del que poden dir ara mateix els equips del FC Barcelona, on costa cada vegada més trobar-hi jugadors de la pedrera tant en futbol, com en bàsquet, com en handbol. I no creiem que falti qualitat, simplement falta confiança i paciència.