Roses, llibres... i esport

En el cap de setmana de Sant Jordi l'esport de Mataró vibrarà

Sant Esteve P. - Joventut HandbolFeia 11 anys que Sant Jordi no queia en diumenge. Això fa que les roses i els llibres es barregin amb les cites esportives, moltes d'elles de gran interès, i que es tancaran amb el "clàssic" del futbol entre el Real Madrid i el FC Barcelona el diumenge al vespre.
I aquí a casa nostra, i començant ja el dissabte, tenim, com es pot veure a l'agenda d'aquí al costat, molts partits que val la pena veure, donant un cop de mà als nostres equips. I no massa lluny en tenim d'altres lluitant pels seus objectius: a Arenys de Mar i Badalona (els dos equips de bàsquet masculins), a Sant Adrià (el CE Mataró de futbol), a Maçanet i Vilanova (els dos equips d'hoquei).
Havent passat ja la Setmana Santa, entrem en el tram decisiu dels diferents campionats i els equips estan ja a prop de complir, o no, els seus objectius. De tot això tractem en aquest número del Tot Esport, fent una anàlisi del que queda fins al final de les diverses competicions.
Ja tenim un títol (JH Mataró femení en handbol) i un ascens virtual (CV Mataró femení a la 1a Catalana de voleibol). Altres equips lluitaran per títols del màxim nivell, com La Sirena CN Mataró, primer per l'europeu i després per l'estatal, i el Quadis CN Mataró. Altres per l'ascens, com el CE Mataró en futbol, el Mataró Parc Boet en bàsquet, l'Iluro HC femení d'hockey, el Futsal en futbol sala, el Platges de bàsquet femení, o el Quadis CNM de tennis taula.
Però potser els que pateixen més són aquells que lluiten per no baixar, un fet sempre desagradable. I en aquesta situació tenim el , que guanyant aquest dissabte asseguraria la permanència, o la UD Cirera, que rep el líder. O el Mataró Feimat de bàsquet en situació crítica a la Lliga EBA i que s'ho juga a Arenys en un derbi apassionant, o els dos equips d'hoquei patins. El que està clar és que l'esport de Mataró vibrarà per Sant Jordi.