S’acaba l’any de La Sirena

L’equip femení de waterpolo ha fet història

Waterpolo fem La Sirena - MediterraniAquest any 2016 que s’acaba, per als xinesos, que l’associen sempre a un animal, era l’any del mico. Però evidentment per als mataronins serà l’any de la sirena, aquest ésser mitològic amb cos de dona i cua de peix. I està clar que això és degut als grans èxits que ha assolit l’equip de waterpolo del Centre Natació Mataró que patrocina La Sirena.
En aquest número del Tot Esport, i en el proper, el lector podrà trobar un resum del que ha significat l’any 2016 per a l’esport mataroní, a través dels titulars de la nostra revista. I comencem pels esports d’equip...

I el fet més destacat, amb diferència, han estat els dos títols aconseguits per l’equip de La Sirena CN Mataró. Primer, guanyant la Copa de la Reina derrotant a un CN Sabadell que feia molt de temps que estava imbatut a nivell estatal. I una setmana després fent el doblet, amb el primer títol europeu absolut de la història de l’esport femení de la ciutat, aconseguit en un Sorrall, que va vibrar en la final contra el Vouliagmeni grec. Aquest trofeu de la Copa LEN ara fa costat a la Copa CERS que fa set anys va aconseguir a Lloret l’equip masculí de Club Hoquei Mataró guanyant l’equip amfitrió.

A part d’això, l’equip que prepara Florin Bonca, ha jugat la final de la lliga, i també, sempre contra el Sabadell, les finals de les Supercopes estatal i europea, i en aquest darrer cas fregant un altre títol. Aquest equip ha estat en moltes portades i ha omplert moltes pàgines del Tot Esport, i ara mateix és la joia esportiva més preuada de la ciutat. Però tenim una altra perla, com és l’equip femení sub-17 del Club Hoquei Mataró que, fa poc, ha revalidat el títol europeu en el Torneig celebrat a Itàlia, augurant un gran futur al primer equip.
A aquests dos equips i a tots als altres de la nostra ciutat toca desitjar-los seguir amb els èxits esportius i un “Feliç 2017”!