Cap de setmana de tema únic?

A part del "clàssic" hi ha més coses al món de l'esport

Handbol JH Mataró - Sarrià

Aquest cap de setmana és el del partit de futbol que tothom espera. No cal dir quin és.  
Sí que cal dir que es passen una mica amb l'horari, que farà que la gent dels comerços no el puguin veure, i que també espatlla molt l'organització dels clubs. Per casualitat, en aquest inici de pont, quasi tots els equips de futbol tenen jornada de descans. Però en altres esports, de quants partits s'haurà intentat canviar, amb èxit o no, l'horari aquest cap de setmana? Tan bé que anava quan aquests partits es jugaven el diumenge al vespre, quan tothom estava a casa.

Però suposo que, simplement, és més important que el vegin a la Xina o al Japó, que no pas que el pugui veure la gent de casa nostra. Però bé, deixem-ho córrer. Aquest cap de setmana hi ha moltes altres coses a l'esport de casa nostra.

El mateix dissabte hi ha "valents" que no han canviat l'horari, i quan estigui acabant el "clàssic" començarà una bona jornada d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca, amb un  important Joventut Mataró-Granollers B, i després amb l'equip femení que porta una marxa imparable. I també el Quadis començarà el seu partit, també important, però a Sant Andreu. Sí que ha canviat l'horari l'equip del Medicare System CH Mataró que jugarà el seu partit de l'OK Lliga el diumenge a la tarda, buscant la segona victòria davant el Vilanova, després d'haver-se estrenat a Cerdanyola del Vallès.

Però el diumenge és dia d'atletisme i toca llevar-se d'hora per córrer, alguns, o per donar ànims, altres, als esforçats atletes que recorreran els nostres carrers. I és que es disputa la Mitja Marató  "Ciutat de Mataró", que arriba ja a la 19a edició. I el dissabte s'haurà celebrat la 23a edició de la Marató Escolar, un bon motiu perquè els infants tastin el que significa córrer per plaer, una cosa que els grans cada vegada fan més habitualment.