Tenim tres equips femenins al màxim nivell

Els aficionats locals els haurien de donar més suport

Hoquei 2013/2015, foto editorial tot esport (edicio 1693)
El passat cap de setmana van coincidir l’inici de les tres competicions femenines en les quals l’esport mataroní té representació al màxim nivell estatal, un fet que no és pas fàcil i que demostra la vitalitat de l’esport femení a casa nostra, tot i que parlant amb els directius ens diran les dificultats que comporta mantenir-se allà dalt.

Aquestes noies, encara que representin un club, porten el nom de la ciutat arreu, i malgrat això no acaben de trobar un suport dels aficionats a l’esport, cada vegada més pendents del que es pot veure a la televisió o per internet, encara que sigui de l’altra banda del món i fins i tot d’esports poc habituals aquí, que no pas del que tenim més a prop. Jo sóc dels que puc gaudir més veient un partit de nivell local en directe, que no pas d’algun d’alt nivell per la televisió, però crec que cada vegada som menys aquests i més els altres, i l’esforç que fan esportistes, tècnics i directius de casa nostra no es veu suficientment recompensat amb més suport per part de l’afició local.

Aquest inici ens ha portat resultats de signe diferent i els equips del Centre Natació Mataró, tant de waterpolo com de tennis taula han guanyat, mentre que el de Club Hoquei Mataró va caure derrotat davant l’equip de l’Igualada després d’un partit molt igualat. Aquests equips la temporada passada van acabar en 2n lloc de la lliga estatal (els del Centre) i en 5è (el de Club Hoquei Mataró), però poden estar segurs que no van ser molts els aficionats presents en aquests partits.

Cal destacar, això sí, que tots tres equips tenen un patrocinador, conservant els seus els del Centre (La Sirena i Quadis), i amb un de nou el del club que presideix Josep Fontdegloria, que la setmana passada va tancar un acord amb Medicare Systems. Estaria bé que aquest suport també vingués ajudat per una superior assistència a les grades.