Ha passat un estiu intens

Molts mataronins han competit a alt nivell internacional

Esports 2013/2015, foto editorial tot esport- estiu intens (1686)

Després de les merescudes vacances, ja tornem a estar amb vosaltres per intentar portar-vos cada setmana el més interessant de l’activitat esportiva de la nostra ciutat. I de moment en aquest número trobareu un resum del que ens ha deixat un estiu en el qual molts esportistes mataronins han estat, i alguns encara estan, competint a un altíssim nivell.

La gran cita esportiva de l’any, els Campionats del Món d’Atletisme de Beijing, s’ha endarrerit. Després de celebrar-se durant aquesta setmana, estant a punt de finalitzar, i precisament avui divendres i demà dissabte hi tenim la participació de tota una promesa de la marxa atlètica com és la mataronina Raquel Gonzàlez, i d’un gran veterà com és Jesús Angel Garcia Bragado, l’atleta fitxat pel CA Laietània, que és l’atleta amb més participacions en un campionat del món. Però abans hem tingut a les tres waterpolistes del CN Mataró La Sirena (Roser Tarragó, Marta Bach i Laura López) i el nedador Hèctor Ruiz participant en el Mundial, això sí amb classificacions per sota del que s’esperava. Laia Flores, la jugadora de bàsquet que està estudiant als Estats Units, que ja tenia a les mans el títol europeu sub-20, va obtenir el quart lloc del Mundial sub-19. El tennista Albert Ramos ha continuat el seu periple en el circuit tennístic de l’ATP, amb alguns bons resultats. La jugadora de volei-platja Amaranta Fernàndez, junt amb la també maresmenca Ester Ribera, es va fer amb un títol d’alt nivell.

La ja citada Raquel Gonzàlez, junt amb Joan Planas i Bilal Nouali van pujar al podi de l’estatal d’atletisme, igual que havia fet la nedadora Berta Cantó, que després va ser la més destacada al Trofeu Ciutat de Mataró. Ells són alguns dels esportistes, que junt amb Núria Martínez, sonaran en l’elecció dels propers millors esportistes de la ciutat gràcies a aquests resultats de l’estiu fruit del treball de tota una temporada.
.