Arriba l’estiu i l’esport no s’atura

Fer esport o seguir-lo des del televisor són les opcions a escollir

Volei 2013/15 foto editorial tot esport-Arriba l'estiu i l'esport no s'atura (edicio 1680)

Amb el juny arriba el bon temps i la calor i amb la majoria de les lligues acabades, la pràctica esportiva a Mataró canvia d’ubicació i dels camps i pavellons passa a baix a mar i al front marítim. Fa dues setmanes vam tenir una nova edició de la Triatló Ciutat de Mataró i aquest passat cap de setmana hem tingut la 4a edició de la Travessia nedant Costa de Mataró  i la Regata Tot Mataró de vela.

Però això només acaba de començar i cada setmana les platges de Mataró i de la comarca acolliran diversos esdeveniments esportius de tota mena. El punt àlgid arribarà la setmana abans de Les Santes. Durant aquests dies les platges mataronines acolliran molts actes del programa de les Santes Esportives, molts d’ells oberts a tothom i per a gustos i nivells diferents.

Però per a aquells que no els ve de gust suar i competir, però són amants dels esports, tenen una oferta televisiva molt àmplia i atractiva. Durant aquests dies s’està disputant la Copa Amèrica de Futbol, el Mundial de Canadà de futbol femení, l’Europeu de bàsquet femení de Romania i Hongria i els Jocs Europeus de Baku, una nova competició poliesportiva on hi tenim participant diferents esportistes mataronins. I és que l’esport d’elit no s’atura i les televisions fan caixa, ja que la majoria d’aquestes competicions només es poden seguir per canals de pagament.

Però l’estiu també és temps de rumors, fitxatges, altes i baixes. A casa nostra els equips ja han començat a moure’s per incorporar nous jugadors. Els primers a fitxar han estat el CN Mataró Quadis i l’Auto Net&Oil Boet.

Per acabar, dir que un dels darrers rumors que s’han escoltat és que el Boet de bàsquet ha rebut una oferta per jugar la temporada vinent a Lliga EBA, el club, si s’ho pot permetre econòmicament, dirà que sí, però a hores d’ara no hi ha res segur. Com sempre des d’aquí els anirem informant.