La tornem a tocar bé amb els peus

La nostra ciutat viu un moment dolç en futbol i futbol sala

Futbol 2013/2015, foto editorial tot esport (edicio 1678)

És ben sabut que la nostra ciutat té una àmplia varietat de modalitats esportives, moltes a un alt nivell i altres intentant enfilar-s’hi, i que els seus campionats han anat acabant, i ara l’afició està en un moment d’efervescència futbolística, sobretot pel que fa als “culés”, que esperem demà el segon triplet de la història del club, que pot ser cosa fàcil si el “rei Leo” continua jugant com ho està fent, i també un triplet de Champions afegint-la a les d’hoquei i handbol.

Però aquí a la nostra ciutat també estem en moment dolç pel que fa a això de jugar la pilota amb els peus. El CE Mataró, el nostre club centenari, després de passar per una època dolenta, sembla voler retornar a l’esplendor a la gespa, com ho demostra el seu ascens a 1a Catalana després d’un campionat sensacional, tancat amb vint jornades consecutives sense perdre.

També la UD Cirera ha fet una bona campanya a 2a Catalana i la temporada vinent allà s’hi trobarà amb l’AD La Llàntia, campió del seu grup de 3a, i que per primera vegada assoleix una categoria d’aquest nivell. I s’hi podria afegir la UD Mataronesa, un altre club històric, que aquest cap de setmana inicia la promoció d’ascens. I a més el CE Pla d’en Boet pujarà a 3a Catalana.

A nivell de base el juvenil i el cadet del Club Esportit Mataró es mantenen a Lliga Nacional i a Divisió d’Honor, cosa no fàcil, i l’equip infantil puja a la màxima categoria. I ficant-nos en futbol sala la base del Futsal ha fet dues grans gestes, plantant els seus equips juvenil i cadet a la final de la Copa Catalana, i en el cas dels cadets derrotant a tot un Barça, cosa tampoc fàcil, ja que és ben sabut que sempre intenten controlar tot el bo i millor del que surt a casa nostra.Per tant podem dir que, aquí a Mataró, després d’uns temps de males passades i xuts desviats, la tornem a tocar bé amb els peus.