Els somnis mataronins

AE Boet i CE Mataró somien amb l’ascens i el CH Mataró amb la permanència

El Tot 2014/2015, foto editorial tot esport-somnis mataronins (1672)
La setmana passada el sènior masculí de l’Auto Net&Oil Boet Mataró es va classificar per segon any consecutiu per jugar les fases d’ascens a Lliga EBA. Sens dubte una gran notícia per l’esports i pel bàsquet de la nostra ciutat.

Es tracta de tota una gesta de l’equip entrenat per Albert Peña que hem de recordar que aquesta és la seva segona temporada jugant a Copa Catalunya. El conjunt taronja amb un equip format majoritàriament per jugadors mataronins intentarà assolir l’ascens a Lliga EBA i ho farà amb l’experiència adquirida la temporada passada quan va caure a les primeres de canvi.

Ara els mataronins són un equip molt més fort i amb els reforços de Marc Forcada i Sergi Homs tenen l’experiència que els hi mancava la campanya passada. Després d’emportar-se el passat mes de gener la Copa Federació, l’equip del Pla d’en Boet vol arrodonir aquesta magnífica campanay amb un ascens històric.

El que encara té opcions de jugar les fases d’ascens a Lliga EBA és l’altre equip de la ciutat, el Platges de Mataró. Els grocs després de perdre fa quinze dies a Cerdanyola ho tenen molt complicat, però encara tenen alguna remota esperança.

El que tampoc es rendeix és el Mis Ibérica CH Mataró que va guanyar a casa a l’Alcoi i té la permanència a quatre punts quan resten dues jornades per acabar l’OK Lliga. Ara la setmana vinent els homes de Vadillo aniran a guanyar a Igualada i esperaran que el Barça tot i ser campió derroti el Noia per arribar a la darrera jornada de lliga amb opcions de salvar-se.

Per últim dir que el CE Mataró té l’anhelat ascens a 1a Catalana a només sis punts, després de molts anys en el túnel els groc i negres comencen a veure la llum, la llàstima és que l’impulsor d’aquest nou Mataró, l’Albert Gibert, ja no hi sigui per veure-ho.