El femení del CH Mataró se’n va de copes

Tot i estrenar-se a l’OK Lliga, les les mataronines ja tenen el bitllet per a la Copa

Esports, foto editorial tot esport- Ho Mataró (1663)
  
Amb un equip plagat de jugadores en edat cadet i juvenil i totes formades a la casa, el femení del Club Hoquei Mataró va aconseguir la temporada passada la fita de pujar a l’Ok Lliga Femenina. Però a l’equip entrenat per Oriol Feliu, tècnic de la casa, li van els reptes i tot i que l’objectiu a principi de temporada era la permanència, quan hem arribat a l’equador de la lliga, les mataronines són cinquenes i jugaran la Copa de la Reina.

Tal com ens va dir el tècnic mataroní cap allà el mes de setembre, l’objectiu més que salvar-se, era continuar formant a les jugadores i seguint apostant pel patró de joc que les havia portat fins a la màxima categoria. Doncs bé, les jugadores continuen formant-se i el model de joc sembla que és l’indicat per competir amb les millors. Sense fer gaire soroll i picant pedra partit a partit, aquest equip continua fent història i jugarà per primera vegada la Copa de la Reina.

Competició que se celebrarà del 6 al 8 de març a Lloret de Mar, ben a prop de casa i on, de ben segur, el femení del CH Mataró comptarà amb el suport incondicional del Front Mataroní. El rival a quarts de final serà el Palau i Plegamans, tercer classificat a la lliga, un rival amb molta més experiència que serà un obstacle complicat de superar. Ara, sigui quin sigui el resultat, el CH Mataró ja ha assolit una nova fita, però no ho dubtin que les noies d’Oriol Feliu lluitaran fins al darrer segon per arribar a les semifinals.

Aquest no és l’únic equip local que jugarà la Copa aquest any. Fa dues setmanes el CN Mataró La Sirena va jugar la Copa de la Reina de waterpolo, i d’aquí a uns dies serà el torn del CN Mataró Quadis. I com no, el femení del CN Mataró de tennis taula també disputarà la Copa de la Reina i amb el nivell que estan exhibint, tindran veritables opcions de lluitar pel títol que ja van aconseguir el 2011.