Obrim un 2015 que pot ser vibrant

L’any 2014 es completa amb un balanç satisfactori dels esports d’equip

Esports, foto editorial tot esport- 2015 vibrant (1656)

S’ha acabat el 2014, un any que ha estat ben satisfactori per als esports d’equip de la nostra ciutat, i en el qual van destacar, per damunt de tot, els ascensos dels dos equips del Club Hoquei Mataró a l’OK Lliga, amb els quals ja són sis els equips de Mataró que lluiten a la màxima categoria estatal en esports de lliga continuada, una cosa que poden dir poques ciutats de Catalunya.

Entre els que ja eren a l’elit estatal és destacable, tot i ser ja habitual, el subcampionat de l’equip femení del CN Mataró La Sirena, prou valuós tenint en compte que per sobre només hi ha el millor equip europeu de l’actualitat, però potser cal remarcar especialment la gran campanya que va fer el Quadis, assolint un tercer lloc a la fase regular al qual mai havia arribat. També els dos equips de tennis taula es van mantenir còmodament.

I amb el dinamisme rutilant de l’esport de l’hoquei, que, per als que no l’hagin viscut en directe, recomanem especialment, i on els dos equips de Club Hoquei Mataró han de defensar la seva posició a dalt de tot, encetem un any 2015 on tots els aficionats a l’esport haurien de vibrar amb els nostres equips. Perquè igual que a l’hoquei, també engresca el joc que proposa el Joventut Handbol Mataró, o la irrupció de l’AE Boet a la Copa Catalunya de bàsquet, on ha passat per davant dels Platges, relegat ara mateix al paper de segon a la nostra ciutat, però encetant una rivalitat que podria catapultar aquest esport cap a llocs més alts.

Però potser per al 2015 el que més s’espera és l’ascens del Club Esportiu Mataró. El futbol a la nostra ciutat va tocar fons fa tres anys, i s’està recuperant, com ja ho havia fet en altres èpoques. No és només la bona campanya de l’equip groc-i-negre, líder de 2a Catalana, sinó que també porten il·lusió les de Cirera, a la mateixa categoria, o de Mataronesa i La Llàntia a 3a Catalana. Esperem que s’acabin confirmant les bones expectatives.