Final amb esperança... i incertesa

El CE Mataró EF acaba bé la temporada però amb cert neguit

  • Josep Gomà
  • Dijous, 05 Juny 2014 11:20

Esports, foto editorial tot esport-final amb esperanza

Ha estat un cap de setmana vibrant a nivell internacional i en el qual, qui ho ha presenciat, haurà vist que no necessàriament hem de viure només de futbol. El Barceloneta, amb cinc ex-Quadis a les seves files, en un partit intensíssim, va aconseguir el títol de la Champions de waterpolo superant el potentíssim Radnicki, mentre que el Barça va desaprofitar una ocasió magnífica d’aixecar la seva novena Copa d’Europa d’handbol en un partit en el qual el Flensburg alemany va demostrar que en esport no pots defallir mai i va remuntar sis gols en els darrers set minuts a un equip que ja celebrava el triomf amb anticipació.

Aquí a la nostra ciutat, el cap de setmana passat va servir per tancar la temporada oficial en futbol amb una bona notícia, com és l’ascens de la Mataronesa a 3a Catalana, fent costat a la Juventus, que havia pujat ja fa unes setmanes. Quant al CE Mataró, va acabar golejant, però encaixant un gol a casa, cosa que no succeïa des del passat 23 de febrer, tancant en 570 minuts aquesta ratxa de rècord. I és que en l’aspecte defensiu ha estat una temporada primorosa, amb només 23 gols encaixats en els 34 partits, només 7 en els 17 de la segona volta, i amb 20 partits mantenint la porteria a zero.

De fet això no havia passat mai a la història del club. Llàstima d’alguns resultats, com aquella derrota al camp de l’Equipo Ja... o els empats a zero a casa davant tres rivals directes com Molletense, Sants, Premià... o la derrota en el derbi. Així l’equip groc-i-negre tanca una bona temporada en la qual, de la mà de José M. Polo i d’una bona plantilla, s’ha recuperat una mica l’esperança en el centenari del club, tot i haver passat per un moment molt dur com va ser la mort del president Albert Gibert. Però queda la incertesa que encara planeja sobre el club, pel que fa als aspectes legals, i que esperem que es puguin solucionar de la millor forma possible.