Hi ha coses que no canvien

Atlètic Barceloneta i CN Sabadell continuen imposant el seu domini a Mataró

  • Eloi Sivilla
  • Dijous, 10 Octubre 2013 00:00

Esports, Waterpolo 2013, cn mataro

El passat cap de setmana les instal·lacions del CN Mataró van acollir la fase final de la Copa Catalunya de waterpolo, i la nostra ciutat es va convertir en la capital catalana d’aquest esport d’aigua que tantes alegries ens ha donat en els darrers anys. Els equips del CN Mataró van fer un molt bon paper, les noies de La Sirena van jugar la seva tercera final consecutiva, mentre que els nois del Quadis sembla que aquest any han fet un salt qualitatiu i van arribar també a la final, un fet que semblava insòlit en temporades passades.

Peró bé, hi ha coses que mai canvien, i un altre cop el CN Sabadell i l’Atlètic Barceloneta es van emportar el títol de campions de Copa Catalunya, guanyant amb facilitat als equips del CN Mataró. Passen els anys, canvien de jugadors i fins i tot veuen retallats els seus pressupostos, però cada any el CN Sabadell en noies i l’Atlètic Barceloneta en nois són els grans dominadors del waterpolo estatal. En el cas del Sabadell, les vallesanes també són les grans dominadores del waterpolo europeu. Si ens centrem en els equips de casa, hem de dir que el Quadis aquesta temporada pinta bé i es poden assolir fites importants. Les noies, tot i la marxa d’alguns dels pilars de l’equip, s’ha reforçat bé, i una temporada més sembla l’únic equip capaç d’intentar acabar amb la dictadura dels últims anys del CN Sabadell. Al final de temporada veurem què passa...

Una altra cosa que sembla que mai canvia, és l’obstinació de certa premsa esportiva de Madrid. Després de canviar Mourinho per Ancelotti i fitxar Bale per 100 milions d’euros, l’equip blanc continua sense jugar a res i sort en té de les ajudes arbitrals. Tot i això, la “central lechera” intenta desestabilitzar el seu gran rival amb invencions i notícies falses, fins ara el cap de turc era Messi, però com que està lesionat, ara li toca a Neymar. Que vagin fent que nosaltres continuarem amb “tiki-tata”.