La Fira del Volant obre les portes de la 4a. edició amb més participants i més espai

Demà, divendres 3 d'octubre, s’obren les portes de la quarta edició de la Fira del Volant, la fira que congrega tot el món relacionat amb l’automòbil. L'edició d'enguany presenta diverses novetats, com és el nombre d'expositors que s'ha augmentat en un 30% respecte l'any anterior. D’aquesta manera es passa de les 26 empreses expositores de l’any 2002 a la xifra de 34 de l’actual edició, dels quals 15 empreses repeteixen de les edicions anteriors i 19 empreses es presenten per primera vegada. D’entre els expositors, la majoria procedeixen de Mataró, tot i que el 35% venen d’altres punts de la comarca. El que també ha crescut és la superfície del Nou Parc Central dedicada a la fira, que s'extén fins els 4.700 m2, i que representa el 6% més.

A la fira s’hi pordrà trobar diverses ofertes relacionades amb el món del motor. No només hi haurà automòbils, representats pels seus concessionaris, sinó que també es podrà trobar motos, quads i motos aquàtiques. Una oficina informarà sobre els estants de la fira, i de les activitats que s’hi realitzaran.

Paralel·lament a la fira, s’ha organitzat el 4rt Fòrum de l’Automòbil, que es centrarà en les Energies ronovables i la movilitat. Tindrà lloc demà divendres i comptarà amb la presència de Salvador Salat Mardaras, cap d'Energies Renovables de l'Institut Català d'Energia (ICAEN), de Mercè Barber Ramentol, gerent de Movitest (RACC), i de Fermí Manchado, conseller delegat de Mobilitat de l'Ajuntament de Mataró, que intervindràn amb les seves respectives ponències i el posterior col·loqui.

També s’organitzen altres actes al voltant de la Fira del Volant

Visita a la fira i signatura d'autògrafs per part de l'Oriol Gómez, excampió d'Espanya de Ral·li i pilot oficial del Mundial de Ral·li.
Organitzat per Club Esportiu Motor Esport Maresme

Exposició de vehicles elèctrics "Associació Volt-Tour"
Organitzat per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró

Ral·li Scalèxtric "Ciutat de Mataró", competició de circuit de slot (cotxes miniatura)
Organitzat per Slot Maresme

Trobada "Clàssics Seat"
Organitzat per Seat Prades i l'Institut Municipal de Promoció Econòmica

Exposició de cotxes clàssics i antics
Organitzat per Villa Bugatti

Globus Aerostàtic – vista aèria de la fira
Organitzat per Beltran Corredoria d'Assegurançes

Exposició vehicles de competició i projeccions esportives
Organitzat pel Club Esportiu Motor Esport Maresme.

La Fira estarà oberta tot el cap de setmana, d’11 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 de la nit.