Sempre parla qui més ha de callar

Ramos i Pepe volen semblar bons nens i fins i tot donen consells

A l’esport com en molts altres aspectes de la vida, els que parlen molts cops són els primers que han de callar. Diumenge passat el Reial Madrid va guanyar al Llevant al Ciutat de València per 1 a 2, en un partit jugat sobre un terreny de joc que semblava una piscina i on es van veure més puntades i cops que no pas futbol i gols. Sens dubte el que ens quedarà gravat d’aquest partit és la cella sagnant de Cristiano Ronaldo després de rebre un fort cop de colze del defensa valencià David Navarro.

 Però bé, a partir d’aquesta jugada, ja fos voluntària o fortuïta, el partit es va anar escalfant, i és que els de la capital des que Jose Mourinho és entrenador del Madrid encara no havien guanyat en lliga en aquest camp. Al final victòria del Madrid amb alguna que altra jugada polèmica, però sobretot amb el de joc brut per part dels dos equips. Es pot entendre que el Llevant, que és l’equip petit, practiqui un joc dur i fins i tot violent per contrarestar la superioritat tècnica del Madrid, ara, el que Madrid jugui amb les mateixes armes, i fins i tot ho faci amb més ofici, ja no és tan normal. Però bé com es diu en el món del futbol el que passa en el camp es queda en el camp. Doncs bé, diumenge va passar tot al contrari, sembla ser que els retrets, insults, i fins i tot algun cop de puny, van continuar entre els jugadors dels dos equips a dins del túnel de vestidor.

Segons sembla el defensa del Madrid Pepe va dedicar algun que altre ball als jugadors del Llevant i aquests van respondre a la provocació. Però el millor de tot això és que després del matx Sergio Ramos surt i diu que el jugador del Llevant Ballesteros s’hauria de dedicar a la boxa. Com hem dit abans sempre parlen els que més han de callar, ja que ell i el seu company Pepe n’han fet moltes i més grosses i no dins dels vestuaris, on no els veu ningú, sinó a dins del camp amb les càmeres gravant-los i quedant retratats davant de mig món.