Agenda esportiva del cap de setmana (6 i 7 de maig)

GrupClima i Cerdanyola tenen partits importantíssims, però amb objectius ben diferents

BÀSQUET
Lliga EBA: Darrera Jornada de Lliga EBA
Dissabte la UE Mataró juga el seu darrer partit de la Lliga EBA a Menorca, on el rep un altre equip que també ha perdut la categoria, el Jovent d’Alaior. S’hi juguen l’honor i intentar acabar el millor possible la temporada.
Resultats i classificació del grup E de la Lliga EBA

FUTBOL
3A divisió: Desplaçament al camp d’un Cornellà necessitat de punts

El Club Esportiu Mataró juga diumenge a la tarda al camp d’un Cornellà que està molt necessitat de punts, ja que està ficat de ple a la lluita per evitar el descens.
El CE Mataró ha jugat tres vegades en aquell camp i de moment encara no hi ha pogut guanyar mai. El 1979-80 a preferent: 3-2; el 1999-2000 a Tercera Divisió: 2-2 i la temporada passada, quan el partit va acabar 1-0.
Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol

Preferent: No es pot fallar més
La Cerdanyola rep aquest diumenge a casa al Taradell, segon classificat i equip que necessita els tres punts per continuar en aquesta posició per aspirar a l’ascens. Els grocs estan obligats a guanyar i a esperar una derrota del Sants per continuar somniant en la salvació, si no és així l’equip quedaria gairebé sense opcions matemàtiques.

2a Regional: El Juventus pot agafar la tercera plaça
Aquest cap de setmana els verds tenen un desplaçament complicat al camp del Calaf, però de guanyar podrien aspirar a la tercera plaça si el Pineda perd al camp del líder. El Cirera per la seva part vol certificar l’ascens guanyant el derbi mataroní contra el Boet, mentre que el Molinos té un partit fàcil a casa contra l’últim, l’Arenys de Munt.

HANDBOL
Copa Catalana masculina: Viatge a Girona

Acabada de manera negativa la temporada a Primera Estatal, El Tot Mataró JHM comença la seva singladura a la Copa Catalana. El primer rival dels tres que li han tocat és el GEiEG gironí, que s'ha quedat a un pas de jugar les fases d'ascens a Estatal. No serà pas un rival fàcil. Els altres dos equips del grup són Granollers B i Arrahona.

HOQUEI
Primera Estatal: Pot haver-hi celebració

El diumenge el Mataró només necessita un punt per fer-se amb l’ascens, però sortiran a guanyar i a oferir un bon espectacle als que s’acostin al pavelló de Cirera a les 2/4 d’1.
Això sí, s'ha de tenir en compte que el rival, el Coruña encara no té la permanència assegurada i és evident que no regalarà el partit.
Resultats i classificació de Primera Estatal d'Hoquei

WATERPOLO
Div. Honor Femenina: Visita d’un fort equip madrileny
Aquest dissabte a les 15:30 hores el calendari marca la visita del Moscardó madrileny a les instal·lacions del CN Mataró. Serà un partit complicat en el qual les noies de l’equip que dirigeix Vicenç Tarrés intentaran acreditar els seus progressos. A la primera volta el resultat va ser de 10-5 favorable al Moscardó.
Resultats i classificació de la Divisió d'Honor Femenina de Waterpolo