Agenda esportiva del cap de setmana del 19 i 20 de novembre

L’atletisme té una important cita amb el Cros de la ciutat

  • Divendres, 18 Novembre 2005 01:00
WATERPOLO

Divisió d’Honor

Mediterrani - CN MATARÓ QUADIS

Demà els mataronins defensaran la seva plaça de líder a la piscina del CE Mediterrani. L’equip barceloní de la barriada de Sants, fa uns anys havia estat l’autèntica “bèstia negra” del CN Mataró, però ha vingut a menys i ara posseeix un equip bastant jove i que té la principal referència en Yuri Biart. La passada temporada l’equip de Dorin Costras va guanyar a la piscina barcelonina per 9-11. En els darrers anys registrem dues victòries més allà (4-9 la temporada 2003-04 i 9-10 la 2001-02) i tota la resta derrotes, gairebé sempre ajustades tot i que la darrera, produïda ara fa tres temporades, va ser per 11-7. En aquesta ocasió, si tot va normal, el CN Mataró hauria de guanyar i mantenir el lideratge i possiblement quedant sol a dalt junt amb el campió, si aquest és capaç de guanyar a Terrassa i l’Ondarreta perd a la piscina del Barceloneta.

Divisió d’Honor Femenina

CN MATARÓ EL TOT - CN Sant Andreu

L’equip de Vicenç Tarrés rebrà demà a les 19 hores a la piscina del CN Mataró l’equip del CN Sant Andreu, un dels més potents de la categoria i que la temporada passada va acabar sent semifinalista del “play-off” al títol i que al Campionat de Catalunya es va imposar amb claredat a les mataronines per 19-6. Però ara, amb la moral que els haurà donat el primer triomf i amb el suport dels aficionats, les jugadores mataronines intentaran reduir el marge i forçar una majúscula sorpresa, davant d’un equip que va començar malament el campionat.

ATLETISME

36è Cros Ciutat de Mataró

Notícia relacionada:
Diumenge se celebra la 36 edició del Cros Ciutat de Mataró

FUTBOL

Tercera Divisió

CE MATARÓ - Peralada

Notícia relacionada:
El Mataró no pot fallar davant del Peralada

Territorial Preferent

Vic - CERDANYOLA

Aquest cap de setmana l’equip mataroní juga al sempre complicat camp del Vic, ja que és dels pocs de la categoria que té el terreny de joc de gespa natural i això sempre complica el joc als rivals que no hi estan gens acostumats. Tot i això la Cerdanyola intentarà treure els tres punts per començar a sortir de la zona baixa de la classificació.

Segona Territorial

Canet - MOLINOS
Arenys de Mar - PLA D’EN BOET
JUVENTUS - Vilassar de Dalt B
CIRERA - Llavaneres


Dos dels quatre mataronins de la categoria juguen a casa mentre que els altres dos ho fan fora. Juventus i Cirera juguen a casa contra el Vilassar de Dalt B i Llavaneres respectivament, el que ho té més complicat és el Cirera ja que Llavaneres també està a la part alta. El Boet juga al camp de l’Arenys de Mar mentre que el Molinos intenatarà sortir de la mala ratxa al camp del Canet.

BÀSQUET

Lliga EBA

Eivissa - UE MATARÓ

La Unió Esportiva viatja a Eivissa on diumenge intentarà mantenir la bona tònica de resultats fora de casa, on ja ha guanyat quatre partits.

Lliga Femenina 2

Les de Josep Alemany juguen a Olesa, on no serà fàcil però intentaran sumar una nova victòria després de l’última aconseguida davant el potent Sòller.

HOQUEI

Primera Estatal

GRUPCLIMA MATARÓ - Mieres

Aquest diumenge a 2/4 d’1 del migdia els d’Iván Sanz juguen contra el Mieres, un equip de la part baixa contra el que no es pot fallar. El Mataró segueix de ben a prop la pista dels dos primers, però no val a badar ja que per darrera té cinc equips a tres punts o menys, que amb una ensopegada l’agafen.

HANDBOL

Primera Estatal

EL TOT MATARÓ JHM - Ibèria Saragossa

El Tot Mataró JHM rep l’Ibèria de Saragossa demà a la tarda a les 18 hores al Pavelló Eusebi Millan i no pot perdre, i per això el públic ha de donar total suport a l’equip en un moment tan important. La situació anímica de l’equip no és bona i per millorar-la potser caldria recordar que davant de l’equip aragonès es va produir la primera victòria a 1a estatal en el debut a la categoria ara fa una mica més de dos anys, en un partit que va acabar amb 27-24.