Agenda esportiva del cap de setmana del 12 i 13 de novembre

Cites importants per a l’esport mataroní durant aquests dies

  • Divendres, 11 Novembre 2005 01:00
WATERPOLO

Divisió d’Honor

CN MATARÓ- Sant Andreu

L’equip barceloní va començar guanyant de la mà d’un gran partit d’Abarca, i no serà rival fàcil com no ho ha estat en les seves darreres visites a Mataró d’on ha tret la victòria en dos dels tres darrers partits disputats. El partit començarà a les 19 hores de dissabte a la piscina municipal.

Divisió d’Honor Femenina

Rubí- CN MATARÓ EL TOT

Dissabte 12 de novembre a les 19:45 hores, cita històrica a la piscina de Rubí, significarà el debut a la màxima categoria estatal del waterpolo femení de l’equip del Centre Natació Mataró “El Tot Mataró”, que de la mà de Vicenç Tarrés va aconseguir ficar-se entre els deu millors equips de l’estat, després de superar a la promoció d’ascens l’Escuela de Waterpolo de Zaragoza (11-6 aquí i 6-3 allà).



FUTBOL

Tercera Divisió

Girona - CE Mataró

Notícia relacionada:
El Mataró visita el camp del líder

Territorial Preferent

CERDANYOLA - Sant Cristòfol

Aquest diumenge la Cerdanyola rep al Sant Cristòfol, tercer classificat, en un ambient molt enrarit després dels últims mals resultats de l’equip que l’han situat en el pou de la classificació. A més la passada setmana l’entitat va fitxar cinc jugadors nous, això pot suposar que durant aquest dies es pugui donar la baixa a algun jugador de la plantilla i no sabem si aquest fet pot afectar a la moral i el rendiment de l’equip. Sigui com sigui, el partit s'ha de guanyar.

Segona Territorial

Llavaneres- JUVENTUS
MOLINOS- CIRERA
PLA D’EN BOET- Tiana


Aquest cap de setmana ja tornem a tenir un altre derbi mataroní, aquesta vegada el gran favorit per endur-se’l a priori és el Cirera que ha començat molt bé la temporada, però el Molinos després de la seva primera victòria i amb el factor camp a favor espera donar la sorpresa. Els altres dos equips de la ciutat tenen dos partits bastant complicats, el Juventus juga al camp del Llavaneres, mentre que el Boet rep al Tiana que és el segon classificat

BÀSQUET

Lliga EBA

UE MATARÓ - Esplugues

La Unió Esportiva rep l’Esplugues, un dels equips de la part baixa, aquest diumenge a ¼ de 7. A veure si arriba també una victòria còmoda a casa, per poder mantenir-se en la zona tranquil·la.

Lliga Femenina 2

UE MATARÓ - Joventut Sòller

Dissabte a 2/4 de 7 de la tarda les unionistes reben a un dels equips més en forma de la lliga, el Joventut Sòller. Gran repte.

HOQUEI PATINS

Pilar de Madrid - GRUPCLIMA

Aquesta dissabte els homes d’Ivan Sanz juguen a Madrid contra un equip que només ha guanyat un partit, però segur que al seu camp sortiran a totes.

HANDBOL

Primera Estatal

Sarrià- EL TOT MATARÓ JHM

El Tot Mataró JHM necessita un triomf, però el proper desplaçament no sembla el més indicat per aconseguir-ho ja que la pista gironina del Sarrià de Ter, un equip que fa més de vint anys que juga en categoria estatal, és una de les més difícils del grup, i allà en les dues darreres temporades els mataronins hi han perdut per 30-23 i 35-30.