Agenda esportiva del cap de setmana del 29 i 30 d’octubre

Els partits més destacats es disputen aquest pont fora de casa

A part dels dos partits que el CE Mataró disputarà en aquest llarg cap de setmana, destaquen en hoquei, la visita del Grupclima a la pista de l’Areces -un dels favorits a l’ascens-; en bàsquet la visita de l’Igualada a la UE Mataró, i en handbol, El Tot Mataró es desplaça a Eivissa.

FUTBOL

Tercera divisió

CE MATARÓ - Espanyol B
Europa - CE MATARÓ (Dimarts)

Notícia relacionada:
El CE Mataró té dos partits complicats en tres dies

Territorial Preferent

CERDANYOLA - Caprabo

La Cerdanyola rep aquesta setmana al Caprabo de Barcelona, equip que acaba de pujar de categoria i és cinquè amb onze punts. L’equip groc necessita imperiosament els tres punts per allunyar-se de la zona baixa, i per fer-ho no pot cedir més punts com a local.

Segona Territorial

PLA D’EN BOET - Argentona
CIRERA - Pineda
MOLINOS - JUVENTUS

Aquest cap de setmana el partit més destacat de la 2ª Regional és el derbi mataroní, Molinos-Juventus. El partit es presenta de diferent manera pels dos equips, el verds són tercers a dos punts del líder mentre que els locals només han sumat un punt. El Boet i el Cirera reben a casa l’Argentona i Pineda respectivament on intentaran sumar els tres punts per seguir a dalt.

BÀSQUET

Lliga EBA

UE MATARÓ - Igualada

Aquest diumenge a ¼ de 7 visita el Palau l’Igualada, que porta dues victòries però segur que no ho posarà gens fàcil als de Margall.

Lliga femenina 2

UE MATARÓ - Vinarós

Les unionistes reben aquest dissabte a 2/4 de 7 al Vinaròs i intentaran deixar enrere el mal moment de l’equip i oblidar la marxa de Tito Sobrín.

HOQUEI

Primera Estatal

Areces - GRUPCLIMA MATARÓ

Aquesta setmana el GrupClima visita a un dels favorits per assolir l’ascens, ja que l’Areces s’ha reforçat i de moment encara no coneix la derrota. Serà complicat tornar amb els tres punts però els d’Iván Sanz ho intentaran.

TENNIS TAULA

Superdivisió femenina

Collosa - CN MATARÓ
Dos de Mayo - CN MATARÓ

Aquest cap de setmana és agitat per al CN Mataró ja que, avui dissabte, juga a Valladolid davant del Collosa i demà juga a la localitat madrilenya de San Sebastian de Los Reyes davant del Dos de Mayo, que és debutant a la competició.

HANDBOL

Primera Estatal

Eivissa - EL TOT MATARÓ JHM

L’equip d’El Tot Mataró juga demà un important partit a la pista de l’Eivissa, on ja ha guanyat les dues darreres temporades (29-31 la temporada 2003-04 i 30-32 la temporada passada) i on esperem que pugui sumar la seva tercera victòria de l’actual lliga, que torni a situar l’equip a la zona alta. De la jornada cal destacar especialment el partit que es jugarà a Granollers entre els dos filials dels dos principals equips catalans.