El Centre Natació Mataró ja treballa per posar a punt la instal·lació

Tenen prevista la reobertura del complex esportiu a la Fase 2, quan ja es puguin fer servir les piscines

CN Mataró reobertura

Un dels molts sectors que d'un dia per l'altre van veure truncada tota la seva activitat és el dels clubs esportius. Per això, ara que comença la famosa "desescalada" ens fixem en un dels clubs més importants del Maresme, que ja treballa per poder reobrir, tot i que encara sense una data clara de reobertura. 

"Des del Centre, malgrat tenir la instal·lació tancada al públic, ja ens estem preparant per a tornar-la a obrir quan ens sigui permès, que esperem que sigui ben aviat. És així com els operaris de manteniment han tornat a la instal·lació per a millorar i adequar tots els canvis que la nova normativa d'usos ens obliga, a fi i efecte de poder obrir el club amb totes les garanties que ens siguin requerides, cobertes", informen els responsables del Centre.

En principi aquesta reobertura està prevista, si no hi ha cap canvi, amb l'arribada de la Fase 2, cosa que en principi podria ser l'1 o el 8 de juny, depenent del ritme en què la zona sanitària Metropolitana canviï de fase. De moment, han mantingut el contacte amb els socis i esportistes a través de classes i entrenaments online que esperen que –amb totes les mesures de seguretat necessàries– puguin passar de "virtuals a reals" com abans millor.

CN Mataró reoberturaAl Centre Natació estan acabant de realitzar diverses tasques necessàries com ara:
- Compra del material necessari per a la desinfecció i protecció d'espais i persones.
- Hipercloració de l'aigua sanitària de les piscines.
- Retirada de la graderia a fi i efecte de deixar espai per a la col·locació de les "tumbones".
- Retirada, al matí i col·locació a la tarda de la manta tèrmica per aconseguir la temperatura òptima de l'aigua.

El president Joan Gros, explicant la preocupació dels clubs esportius per no poder obrir les piscines