Set de set i la Copa Groga per al Rugby Mataró

L'equip mataroní, líder de 1a Catalana, va guanyar al camp dels Carboners de Terrassa

200217Ru_Terrassa-RCM-2

El diumenge el Rugby Club  Mataró va visitar el Rugby Terrassa en el seu setè partit de lliga i va aconseguir el set de set. També van guanyar la Copa Groga, un trofeu que disputen amb Carboners en qualsevol partit, de qualsevol competició, i que s’ha convertit en una tradició.

200217Ru_CopaGroga

El Mataró va mostrar una gran superioritat en defensa, sense deixar avançar els egarencs i va obrir el marcador en el minut. El domini va continuar patent en tot el partit i finalment el Mataró es va imposar per 17 a 28 a casa del Carboners que no van maquillar el marcador fins la segona part.

Els assajos del Rugby Mataró van ser de Manu Cabrera, Santi Vargas, Pablo De Cea i Carlos Garcia, tots ells amb transformacions de Ruben Salvador.

L’equip continua líder de la 1a divisió catalana amb 31 punts, per davant del Sabadell que en té 25 punts després de retallar un punt en aconseguir un bonus ofensiu. Després segueixen Spartans de Granollers amb 23 i el Begues amb 20.