El Rugby Mataró no troba aturador i fa una demostració de líder

L'equip mataroní ha derrotat de forma contundent el Castelldefels i es manté imbatut a la 1a Catalana

200209Ru_RCM-Cast-1

El Rugby Club Mataró va fer el diumenge al migdia al Camí del Mig tota una demostració de líder de la 1a Catalana, derrotant per 57-17 el CRU Castelldefels, un equip de la zona mitja de la taula.

L'equip visitant va començar decidit i ja en els primers minuts va anotar de cop de càstig. Però això va fer "despertar la fera". Els jugadors de l'equip local es van posar ràpidament a la feina i als deu minuts ja s'havien posat per davant després del primer assaig de Pol Roca. A partir d'allà la superioritat mataronina va ser manifesta i al descans es va arribar amb un marcador ben explícit de 31-10.

200209Ru_RCM-Cast-3

A la represa l'equip local va anar fent canvis i el ritme de joc no va baixar i la diferència va anar augmentant fins a completar aquest 57-17 que evidentment els dona un bonus ofensiu.

RUGBY MATARÓ 57-17 CRU CASTELLDEFELS

Van jugar com equip inicial: Pablo García, Miquel López, Matías Amil, Agustín Bernasconi, Pedro De Cea, David Fernández, Pablo De Cea, Dom Power, Manuel Cabrera, Ruben Salvador, Julián Vargas, Adrià Rincón, Roger Font, Pol Roca i Alvaro García. Després van entrar: Carlos García, Carles Fernàndez, Guillaume Duspara, David García, Marc Godoy, Alberto Fernández, Germán Rodríguez i Víctor Payerol.
Les marques les van fer Pol Roca, Roger Font (2), Miquel López, Adrià Rincón, Manuel Cabrera (2) i Pablo De Cea. Rubén Salvador es va encarregar de transformar-ne set i a més va anotar un cop de càstig.

200210Ru_RCM-Cast

El Rugby Club Mataró és líder imbatut amb 6 victòries en 6 partits i amb 27 punts (té tres bonus ofensius) per davant de Sabadell 20, Spartans Granollers 19, CN Poblenou B i Begues 16.
El rival del pròxim cap de setmana seran els Carboners de Terrassa, que ocupen el setè lloc amb 11 punts.

MÉS IMATGES DEL PARTIT (Fotos d'Empar Tomàs)