El Rugby Mataró recupera el lideratge de la 1a Catalana

Va guanyar a Cornellà de forma contundent i deixa el Sabadell a tres punts

200202Ru_Cornellà-RCM

Som a la jornada 5 de la lliga de 1a Catalana de rugby i el Rugby Club Mataró porta 5 de 5. Aquesta setmana ha recuperat el lideratge guanyant a Cornellà i després que el Sabadell perdés a casa, contra el Manresa.

L'equip mataroní es va estrenar el marcador al minut 7, amb la primera marca. Tot i l’intent del Cornellà d’arribar en diferents moments al camp contrari, el Mataró va liderar el partit des del primer minut. La primera i única marca del Cornellà va arribar al minut 62 amb transformació. 

En el minut 36 el Cornellà es quedava amb 14 al camp després de que un dels seus jugadors veiés la targeta vermella, per una agressió durant un ruck.

El resultat final 7-48, amb bonus ofensiu pel Rugby Mataró i marques de: Roger Font, Julián Vargas, Carles Fernàndez, Dom Power, David Fernández, Alberto Fernández y Pedro De Cea, amb transformacions de Ruben Salvador.

L’alineació del Mataró va ser: Pablo Garcia, Miquel López, Matias Amil, Agustín Bernasconi, Guillaume Duspara, David Fernández, Pedro De Cea, Dom Power, Manuel Cabrera, Ruben Salvador, Julian Vargas, Adrià Rincón, Roger Font, Carles Fernández, Álvaro Garcia. A la segona part van entrar Victor Payerol, Adrià Güell , Marc Godoy, David García, Borja Bleda, Alberto Fernández, Germán Rodriguez, Marc Llòria.

El Rugby Mataró lidera la Primera Catalana amb 22 punts, per davant del Sabadell, que ocupa la segona posició amb 19 punts, el Granollers que és tercer amb 15 punts, i el Begues, que baixa a la quarta posició amb 12 punts. 

Els mataronins s’enfronten aquest pròxim cap de setmana (diumenge a les 12 hores al Camí del Mig), al CRU Castelldefels, que ocupen la setene posició en la taula amb 11 punts. Partit important per mantenir aquesta primera posició.