El Rugby Mataró derrota el tercer classificat, però cedeix el lideratge

El Sabadell, amb el que estava igualat, suma un punt més per un bonus ofensiu

Rugbi RC Mataró - Begues

El Rugby Club Mataró havia aconseguit la setmana passada el lideratge de la 1a Catalana i el diumenge el defensava a casa, al Camí del Mig davant del tercer classificat, el Begues. L'equip mataroní va fer la seva feina guanyant el seu partit per 28-12, però ha cedit el primer lloc al RC Sabadell, amb el que estava igualat a punts, que va guanyar el matx d'aquesta jornada per 78 a 0. D'aquesta manera l'equip vallesà ha sumat un bonus ofensiu, aconseguint 5 punts per la seva victòria, pels 4 de l'equip mataroní.
Els dos equips estan ben col·locats de cara al "play-off" i dominen clarament la classificació amb 18 i 17 punts, força per sobre de quatre equips (Begues, Castelldefels, Granollers i Cornellà) que en tenen 11.

El partit jugat el diumenge al migdia, i en el qual el vent va fer acte de presència, va ser dominat des del primer moment per l'equip local. Rubèn Salvador McCafferty va marcar de cop de càstig i després Pablo De Cea va anotar un assaig que va ser transformat per Rubèn. L'equip del Baix Llobregat va reduir amb un assaig no transformat, però de seguida Pol Roca va anotar un altre assaig també transformat i al descans es va arribar amb domini local per 17 a 5.

Rugbi RC Mataró - Begues

A la represa després d'un altre cop de càstig marcat per Rubèn, l'equip visitant va reduir amb un altre assaig, aquest transformat, portant el marcador a un més ajustat 20-12, que ja complicava més la situació quan quedaven vint minuts. La situació es va tensar, però en els últims minuts un cop de càstig marcat per Carlos García Parrado i un assaig de Carles Fernández van arrodonir el treballat triomf local.

Van jugar inicialment Pablo García, Víctor Payerol, Matías Amil, Santiago Bernasconi, David García, Pabblo De Cea, Pedro De Cea, Dominic Power, Manuel Cabrera, Ruben Salvador Mc Cafferty, Julian Matías Vargas, Adrià Rincón, Carlos García Parrado, Pol Roca, Carles Fernàndez. Després van entrar Miquel López, Guillaume Duspara, Alberto Fernández, Álvaro García, Adrià Güell, Andreu Valls, Marc Godoy i Elm Mora.

Més imatges del partit de Dani Ferrer

Rugbi RC Mataró - Begues

Rugbi RC Mataró - Begues

Rugbi RC Mataró - Begues