El Rugby Mataró és el primer líder de 1a Catalana

Va guanyar el Gòtics B amb la diferència més àmplia de la primera jornada

191215Ru_RCMataró

Després de la primera part de la temporada en la qual el Rugby Club Mataró va participar en la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana, sense poder classificar-se per a la fase final, ara ha començat la seva participació en la Primera Catalana.

L’equip mataroní està integrat en un grup de 12 equips i ha començat bé, ja que en el primer partit disputat al Camí del Mig el diumenge passat va poder superar per 28-18 el Gòtics B i amb la diferència aconseguida s’ha convertit en el primer líder de la competició.

Es va avançar l’equip barceloní molt aviat amb un cop de càstig, però de seguida un assaig de Dominic Power i la transformació a càrrec de Rubén Salvador Mc Cafferty, ja van posar per davant l’equip local que ja no abandonaria el domini en el marcador. Van completar l’anotació dos assajos més de Power i un altre de Manuel Cabrera, tots ells transformats per Rubén.

Van jugar: Pablo García, Víctor Payerol, Matías Amil, Santiago Bernasconi, Guillaume Duspara, Santiago Vargas, David Fernández, Dominic Power,, Manuel Cabrera, Ruben Salvador Mc Cafferty, Julia Matías Vargas, Adrià Rincón, Roger Font, Pol Roca i Carles Fernández, com equip inicial, i després entraren Germán Rodríguez, David Garcia, Andreu Valls, Borja Bleda, Alvaro García, Carlos García, Marc Godoy i Adrià Güell.

El dissabte a les 16 hores buscaran el segon triomf al camp del CN Poble Nou B.