El mataroní Enric Francisco i Montlleó campió mundial júnior d'Enduro

Va obtenir el títol en l'última de les 14 proves, disputada a Ambert (França)

191001Mot_EquipEnricFRancisco

El mataroní Enric Francisco i Montlleó el passat cap de setmana es va proclamar campió de la Copa Mundial Enduro GP en la categoria Júnior 2.

L'última prova de la Copa Mundial Enduro GP es va disputar els dies 28 i 29 de setembre a la localitat francesa d’Ambert. Anteriorment se n'havien celebrat a Alemanya, Portugal, Espanya (Santiago de Compostela), Grècia, Itàlia, Repúblic Txeca.

L’Enric Francisco i Montlleo, de 20 anys, competeix amb la motocicleta KTM EXC 500 en el equip junior de la RFME i com a pilot oficial del equip de KTM Espanya, amb el suport del seleccionador nacional Iván Cervantes.

191001Mot_EnricFrancisco

L'Enric va iniciar en aquest esport als 6 anys i després de competir primer a nivel regional, després ja a nivell nacional i els darrers 4 anys a nivel mundial, vha conquerit aquest títol de “CAMPIO DE LA COPA MUNDIAL D’ENDURO GP CATEGORIA JUNIOR 2”, després de fer una fantástica temporada, fent 9 primers i 2 segons llocs  en els 14 dies de cursa, repertides en 7 caps de setmana.  Per darrere han quedat l’anglès Jack Edmonson i el xilè Ruy Barbosa.

Aquest titol es sens dubte el premi a molts anys de sacrificis, entrenaments, lesions i molta dedicació a la que és la seva pasió, l’Enduro.

Queda la part final del campionat estatal

La temporada continua i queda enfilar la recta final del campionat d’Espanya a falta de dues proves, a Solsona (5 i 6 d'octubre) i a Lalín (Galícia) el 2 i 3 de novembre.
En aquest campionat estatal actualmente va primer a la categoria E-3 i també a la categoría Scratch.