Dos ors per al CG Mataró en els estatals de gimnàstica artística

Els van aconseguir Laia Solà en salt de base 8 i Arlet Balagué en barra de base 1 i les gimnastes mataronines van obtenir 4 medalles més

Durant tota la setmana s’estan disputant al pavelló de la Font de Sant Lluís a València els Campionats d’Espanya de Gimnàstica Artística i el Club Gimnàstic Mataró ha tingut una destacada actuació.

190706Gi_SolàBalagué

Dos ors en base

Van començar bé, ja que en el primer dia de competició l’Arlet Balagué es va proclamar campiona d’Espanya de barra d’equilibri en la categoria base 1, la de les més petites.
Després en la categoria de base 8 va arribar un altre títol de campiona d’Espanya per a Laia Solà en l’aparell de salt. Aquesta gimnasta va assolir dues medalles més pujant al podi en paral·leles (2a) i en terra (3a). Llàstima de dues caigudes en barra que la van relegar al quart lloc de la general amb 40.600 punts a només 4 dècimes del podi i a 8 de la campiona, quan hauria pogut lluitar pel títol. En la mateixa categoria van competir Judit Noya 27a a la general (7a en salt) i Maria Subiñà 28a a la general.

En altres categories de base es van obtenir els següents resultats: en base 6 Nur Gómez va quedar 16a en parel·leles; en base 5 Irene County va quedar 6a en terra i 7a en salt i Núria Fragoso 8a en terra, competint també Sara Aguilar i Carla Calvo; en base 3 Juna Charansonnet va quedar 27a en la general, entre més de 150 participants. En base 1 a part de la ja citada Arlet Balagué, que va quedar campiona en barra, Salsabil El Harrak va quedar 4a en el mateix aparell i Laia Galán 12a. També van competir Cloe Corbacho, Gala Charansonnet, Joumana Boubaouch i Agnes Martín.

Gran actuació també en Via Olímpica, amb dues medalles

En Via Olímpica 1, Victòria Valeros va quedar 5a en la general, amb podi en salt on quedà 2a, i 5è lloc en barra i terra. Mireia Puig va quedar 6a en la general, 4a en paral·leles i 5a en terra i Lucia Gutiérrez va pujar al podi pel seu 3r lloc en terra. Per equips el CG Mataró va quedar en 6è lloc.

190706Gi_ViaOlimpica1

En Via Olímpica 2, Andrea Lara va quedar 10a de la general, amb un 4t lloc en terra, amb la mateixa puntuació que la 3a, i Alma Falset 16a en la general, amb un 11è lloc en barra d’equilibri.