El Club Rem Mataró inicia la temporada de llagut català

La primera prova es va disputar a Arenys de Mar i l'equip femení va obtenir el 2n lloc

190618Rem_2nllocArenys

Arenys de Mar va ser la població que enguany va donar el tret de sortida a la temporada de regates de la Lliga de Llagut Català. Un any més, el Club de Rem Mataró hi va participar amb les seves tripulacions de veterans i absoluts masculins i femenins, amb la novetat de la participació de la seva emergent cantera, amb un equip de cadets mixt de juvenils femenins que han aconseguit formar juntament amb el Club Nàutic de Premià.

190619Rem_CronoArenys

Aquest any, el club mataroní ha tingut una pretemporada diferent a les anteriors, amb poc temps per adaptar-se a la tècnica que requereix el llagut català, ja que fa poc havien acabat la temporada de llaüt.

Només l’absolut femení va aconseguir classificar-se per a la final A de la seva categoria, mentre que les altres tripulacions es van classificar per a la final B.

A la regata, les mataronines van aconseguir la segona posició després de remuntar una sortida poc coordinada, quedant a 6,5 segons de les vogadores de Rem Badalona i guanyant de quasi 14 segons a Premià, que van quedar terceres seguides de l’equip de Flix. Els absoluts masculins van acabar tercers a la final B, mentre que els veterans masculins i femenins van acabar segons i quarts..