Celebrada la 5a Jornada d'Esport Adaptat

Diumenge es va commemorar el 10è aniversari del club FEM (Fem Esport Mataró)

190520Pol_AdaptatHAN

Aquest diumenge 19 de maig al matí es va celebrar la 5a jornada d’Esport Adaptat. Aquesta trobada esportiva es va celebrar en l’espai firal del Parc Central, per donar a conèixer la tasca que fan clubs, entitats i associacions de Mataró i també de la comarca del Maresme perquè tothom pugui practicar esport.

190521Pol_EsportadaptatFEM

En ella es va commemorà el 10è Aniversari del Club FEM (Fem Esport Mataró) una entitat sense finalitat de lucre constituïda el desembre del 2009. FEM va començar unint l’aposta de tres entitats mataronines (Fundació el Maresme, GIMM i Fundació Suport) per fer que l’esport també fos accessible a les persones amb discapacitat i servís com una eina més per a la seva integració plena a la societat.

En l’esplanada del Parc Central es van disputar partits de bàsquet, de petanca, d’handbol i de futbol. També hi havia una àrea amb bicicletes adaptades i una zona amb els Jocs d’en Santi, i es va fer una cursa al voltant del parc, i exhibicions de circ i dansa. Tot per completar una molt atractiva matinal esportiva.

Més imatges de la matinal esportiva (Fotos: Empar Tomàs)

190520Pol_AdaptatFUT

190520Pol_Adpatatcadires

190520Pol_Adaptatcadires

190520Pol_AdpatatPET