Diumenge triomfal per a l'Iluro Hockey Club

L'equip femení guanya la fase de sector de 2a Estatal i l'equip infantil guanya el bronze estatal en hockey sala

El d'avui ha estat un diumenge triomfant per a l'Iluro Hockey Club. L'equip femení ha aconseguit guanyar les fases de sector disputades a Alacant. I gairebé coincidint en el temps, a Oropesa, l'equip infantil masculí ha guanyat la medalla de bronze en el campionat d'Espanya de hockey sala.

Ha estat una gran jornada la d'avui per a l'Iluro Hockey Club, en el dia en què Itziar Ruedas ha estat escollida nova presidenta del club, després del corresponent procés electoral. La seva candidatura compta amb Jesús Ramírez com a secretari i Àlex Medina coma  tresorer i té el suport de la junta directiva sortint.

L'equip femení acaba en primer lloc la fase de sector amb un triple 3 a 0

Després de la primera victòria per 3-0 davant el Hocquet de Madrid, el dissabte l'equip d'Héctor Caballero va guanyar també per 3-0 al Mallorca Hockey Balears.
El partit més complicat era l'últim contra l'equip amfitrió, el Club Atlètico San Vicente. Però l'equip taronja ho ha brodat per guanyar també per 3-0 i aconseguir el primer lloc, i la classificació per a la fase final del Campionat d'Espanya de 2a Categoria.

La fase final es disputarà entre els dies 23 i 26 de maig i participaran vuit equips distribuïts en dos grups. L'lIuro HC estarà en el grup B junt amb Xaloc de València, SPV de Madrid i el conegut Catalònia. En el grup A hi seran Júnior, CD Terrassa, Club Egara i Liceo Sagrado Corazón.

L'equip infantil bronze estatal

Per la seva part l'equip infantil ha aconseguit el bronze estatal en el campionat d'Espanya d'hockey sala, en derrotar per 2-0 en els "shot-outs" al Pozuelo després d'empatar a 3 en el partit pel tercer i quart lloc.
Ahir en semifinals van caure per 2-5 contra l'Atlètic Terrassa, l'equip que ha acabat sent el campió.