Toyota i Lexus Mataró, nous patrocinadors de l'Iluro Hockey Club

Segellen l'entesa amb un club amb el que afirmen compartir valors

Iluro Hockey

El passat dimarts dia 12 de febrer es va celebrar l’acte de presentació del nou acord de patrocini entre l’Iluro Hockey Club i Toyota Marescar Motor i Lexus Maresvall Motor, en primer lloc a les renovades instal·lacions de Lexus amb l’equip Femení de l’Iluro i a continuació ja en les instal·lacions de Toyota amb l’equip Masculí. En casa cas es va fer una sessió fotogràfica amb els models de cotxes més exclusius de la gamma.

L’acte va comptar amb la presència del cap de vendes del concessionari Lexus, Jordi Pruna; el Cap de Vendes del concessionari Toyota, Joan Sánchez, el President del club de hockey Jaume Aceña i el Director General de l’Iluro Hector Caballero. “Un cop acabi el conveni ens reunirem tots plegats i valorarem si ambdues parts estem interessades, tot i que la intenció és continuar durant molts anys lligats al club!”, van explicar els representants dels dos concessionaris.

Iluro Hockey

Presència a la samarreta
Entre altres contraprestacions, el conveni preveu la presencia del logotip de Toyota i Lexus en la samarreta de tots els equips del club Iluro, així com altres elements de visibilitat de l’empresa dins el club. Aquesta col·laboració esportiva forma part de l’ADN de Toyota Marescar Motor, de Lexus Maresvall Motor, i del grup d’automoció al qual pertanyen, CSM Grup Vallès Hòlding Automoció.

Iluro Hockey

Mateixos valors

“Per a nosaltres és essencial col·laborar amb clubs i entitats locals que transmetin els mateixos valors que tenim nosaltres com a grup d’automoció amb més de 10 anys de trajectòria: sacrifici, competitivitat, esforç, etc. A més a més, el consell de direcció del grup té una predilecció especial per l’hoquei herba ja que es- tan molt arrelats a aquest esport des dels seus inicis a Terrassa. “Considerem a l’Iluro com un club senzill, modest i amb molta voluntat per portar endavant un projecte engrescador: portar l’hoquei i a la ciutat de Mataró el més amunt possible. De moment veiem que, tant l’equip femení com masculí, són equips competitius que lluitaran per estar el més amunt possible durant tota la temporada. Des dels nostres concessionaris els hi donem tot el suport possible per aconseguir-ho”, afirmen.

Amb aquest acord, l’Iluro Hockey Club, tanca el ca- pítol de patrocinis d’equips, tenint ja coberts des de les categories d’Escola a les Sèniors, amb patrocinis que aposten clarament pel club i en els projectes i objectius en les quals tant la junta com la direcció estan treballant per fer que l’Hockey herba sigui un esport de referència a la nostra ciutat.