Tercera victòria consecutiva per al Rugby Club Mataró

L'equip mataroní va superar els Carboners de Terrassa i és 6è a la 1a Catalana

Rugbi RC Mataró - Carboners Terrassa

El Rugby Club Mataró va obtenir el tercer triomf consecutiu en la Lliga de 1a Catalana en el partit disputat el diumenge davant els Carboners de Terrassa en un horari poc habitual (a les 14 hores) al Municipal del Camí del Mig.

L'equip mataroní va encarrilar molt bé el partit amb un assaig als 2 minuts i als 20 minuts dominava per 22-0. Però una expulsió de 10 minuts va permetre els egarencs reduir diferències abans del descans (22-5). A la represa l'equip visitant va sortir decidit a capgirar el marcador i van ajustar-lo més (22-12). Un nou assaig de Pablo de Cea el va tornar a ampliar fins el 27-12. Però una vegada més l'equip blau i vermell va voler patir fins al final i va permetre que l'equip visitant acabés ajustant el marcador fins un 27-24.

Van jugar pel Rugby Club Mataró: Quiroga, Santiago Vargas, Pablo de Cea, Valls, Amil, Roca, Rincón, Güell, Ninci, Carlos García, Álvaro García, Font, Pedro de Cea, Payerol, Cabrera, com a quinze inicial, i com a reserves Godoy, Duspara, Rubio, Mora, Rosales, López, David García i Julián Vargas.

Amb els quatre punts se situen en el sisè lloc de la 1a Catalana amb 14 punts, a 7 del líder que són els Cocodrils de Cornellà, però ja tenen a tir el tercer classificat, el Badalona, que serà el proper rival el dia 10 de febrer.

Classificació de la 1a Catalana en el nostre "Marcador de Mataró"

Més imatges del partit (Fotos de Dani Ferrer)