El CV Mataró Caliu guanya, però cedeix la segona plaça

Va superar el cuer en cinc sets en un partit més complicat de l'esperat

181022Vo_Alegriafinal

Nova victòria del CV Mataró Caliu, la quarta en cinc partits, aquesta vegada a la pista del cuer, el Prat, en un partit que es va complicar molt més del previst.

Les mataronines no van entrar gens bé en el partit i les jugadores del Prat, que encara no havien sumat cap punt, van decantar el primer set a favor de les locals 25-20. En el segon set i tercer sets, la tònica va ser la mateixa, però en els punts finals les mataronines van estar una mica més encertades i van poder anotar-se els dos sets per avançar-se en el marcador.

El quart set va ser el més igualat de tots. Les jugadores del Mataró Caliu, en cap moment van estar còmodes i no van jugar com ho haurien de fer les components d’un equip que aspira a l’ascens. Van desaprofitar l'oportunitat de tancar el partit i sumar els 3 punts que haurien permès al Mataró continuar a la segona posició.

El Mataró Caliu, que per tercera setmana consecutiva jugava el set de desempat, va cometre menys errades i va acabar guanyant per 15-17 en un altre final ajustat. D’aquesta manera sumava la quarta victòria tot i que no acaba de trobar el seu millor joc.

Prat 2-3 CV Mataró – Caliu

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Mariona Rubio, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Bea Cívico, Maria Garcia i Violant Pérez.
PARCIALS:  25-20, 23-25, 21-25, 26-24 i 15-17

Classificació: Blume 15, Vall d'Hebron 12, CV MATARÓ CALIU 11, Barberà 8, Lloret 7, Barça CVB 5, Prat i Olot 1.

Propera jornada: Diumenge dia 4 al migdia, el Mataró visita el líder, la Blume, equip del centre de tecnificació de la federació.

Per altra part dir que el sènior femení B continua imparable, sumant la cinquena victòria en cinc jornades, aquesta setmana per 3 a 0 a l’Ametlla del Vallès.