El Vòlei Mataró Caliu doblega el Barça en una "història interminable"

El quart set es va allargar fins un ben poc habitual 35-37 i el matx va durar dues hores i mitja

181022Vo-CVM-Barça1

El CV Mataró Caliu es va retrobar amb la victòria en la 1a Catalana de voleibol en una "història interminable". Va ser un partit llarguíssim, davant el Barça CVB, que, per segona setmana consecutiva, es va decidir en el cinquè set. Però en aquesta ocasió amb 244 punts, quan la setmana anterior se n'havien disputat 200.

Les coses van començar molt bé per les mataronines que, amb una millora notable del joc respecte la setmana anterior, es van imposar amb comoditat en els dos primers sets (25-17 i 25-19).

181022Vo-CVMBarça-2

Igual que en el partit anterior contra el Vall d’Hebron, el tercer set va ser molt igualat i les locals no van ser capaces de tancar el partit i sumar els tres punts. En un final molt igualat (27-29) les mataronines van desaprofitar l’oportunitat, davant d’un Barça que, poc a poc, anava jugant cada vegada millor.

Amb el 2 a 1 al marcador, el record del partit previ, en què el Mataró s’havia deixat remuntar un 2 a 0, es notava a l’ambient. Novament, un final igualat i aquesta vegada la igualtat no es va trencar fins el punt 72, quan el Barça va aconseguir el 35 a 37 final, en 43 minuts de durada del quart set.

Les jugadores del Mataró Caliu, aquesta vegada no van defallir i van encarar el cinquè set amb optimisme per mirar de sumar la tercera victòria de la temporada. L’últim set també va ser molt igualat, però aquesta vegada, la fortuna es girar del costat mataroní, que va aconseguir tancar el parcial per 16 a 14 i guanyar un partit interminable per sumar 2 punts que situen provisionalment al Mataró a la segona posició de la classificació de la primera divisió catalana.

181022Vo_Alegriafinal

CV Mataró Caliu 3-2 Barça CVB

CV MATARÓ CALIU: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Mariona Rubio, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Bea Cívico, Maria Garcia i Violant Pérez.
PARCIALS: 25-17, 25-19, 27-29, 35-37, 16-14

Classificació actual: GET Blume 12, CV MATARÓ i Vall d'Hebron 9, Barberà 8, Lloret 5, Barça CVB 4, Olot 1, Vikings Prat 0.

El proper dissabte, el CV Mataró – Caliu, visita al Prat, l’únic equip de la categoria que encara no ha guanyat cap punt. Caldria sumar els tres punts per continuar a les posicions capdavanteres.

El sènior femení B, segueix amb la seva ratxa de victòries després de guanyar per 3 sets a 1 al Canet i continua liderant el seu grup de la quarta divisió.